Kurt Russell a Netflix nám zkusí nadělit novou vánoční klasiku

Kurt Russell a Netflix nám zkusí nadělit novou vánoční klasiku
The Christmas Chronicles | Netflix
Zatímco v seriálech už má Netflix de facto neotřesitelnou pozici, co se týče filmové divize, tam jsou ještě rezervy. Letos nám zkusí Netflix naservírovat novou vánoční klasiku s Kurtem Russellem v roli Santa Clause. Co nás zhruba čeká, o tom si můžete udělat obrázek z následujícího traileru:
Vánoční kronika
Upoutávka, jemně řečeno, nepřesvědčuje. Zápletka otřepaná, triky laciné a všeobecně se v The Christmas Chronicles, jak se snímek jmenuje, nic zajímavého, proč mu by divák chtěl věnovat pozornost, neděje. Snímek režíroval Clay Kaytis, který má na kontě obstojný animák Angry Birds ve filmu. To je ta lepší zpráva. Horší už je, že ho napsal Matt Lieberman, jehož jediný zářez je Dr. Dolittle 4... což, jak vám asi došlo, jako velká výhra nezní.
Sourozenci Kate a Teddy Pierceovi se společně vydají na nečekané dobrodružství - prožijí na Vánoce noc se Santou Clausem (Kurt Russell)!
The Christmas Chronicles dorazí na Netflix nečekaně již 22. listopadu, tedy dlouhý měsíc před tím, než by se to, vzhledem k zápletce, nabízelo.
Kurt Russell
Kurt Russell