Připravte se na Monster Hunter v animovaném podání!

Připravte se na Monster Hunter v animovaném podání!
Monster Hunter | Capcom
Projekt nese jméno Monster Hunter: Legends of the Guild a bude vyprávět příběh nebojácného mladíka snažícího se o to, aby byl uznáván jako lovec příšer. Na jeho cestě ho ale čeká drak, který se zaměřil na jeho rodnou vesnici... Autorem scénáře je Joshua Fine (Hulk na neznámé planetě).
pripravte-se-na-monster-hunter-v-animovanem-vydani
„Naši talentovaní a různorodí animátoři, vypravěči a producenti, kteří pomáhali natáčet např. LEGO, Marvel nebo Star Wars filmy, spolupracují s Capcomem na vytváření mocného a podmanivého světa s ohromnou fanouškovskou základnou,“ uvedl ředitel Pure Imagination Studios John P. Roberts. Obě společnosti budou projekt produkovat a spolufinancovat s tím, že natáčení by mělo skončit někdy během letošní zimy a premiéra by byla příští rok.
„Jsme nadšení, že můžeme fanoušky vrátit do světa Monster Hunter a rozšířit sérii i její bohatoou kulturu,“ uvedl producent Monster Hunter Ryozo Tsujimoto. „Myslíme si, že naši skalní fanoušci ocení naši oddanost původnímu materiálu a ty, které hra neoslovila, že zaujme epické dobrodružství odehrávající se v jedinečném světě.“
pripravte-se-na-monster-hunter-v-animovanem-vydani-1
Fanoušci této herní série navíc jistě ví, že se nejedná o jediný filmový pokus společnosti Capcom, jak svět Monster Hunter oživit. V roce 2016 vznikl japonský animovaný seriál Monster Hunter Stories: Ride On. Už je doplním, že poprvé spatřila hra Monster Hunter světlo světa v roce 2004 a od té doby patří mezi nejúspěšnější hry společnosti Capcom.
Resident Evil: Hodnoceno od nejlepšího dílu po nejhorší
Téma17. 12. 2019
Resident Evil: Hodnoceno od nejlepšího dílu po nejhorší
Zajímavostí ale je, že na filmové verzi Monster Hunter již několik let pracuje i režisér Paul W. S. Anderson, který pomohl oživit i filmovou podobu další herní série společnosti Capcom – Resident Evil. Anderson napsal k snímku scénář, jehož hlavním hrdinou je Američan/ka, který se ocitne uprostřed paralelního vesmíru, v němž se odehrává i hra Monster Hunter a snaží se přijít na to, jak bojovat s příšerami, draky a dalšími tvory tohoto světa. Navíc se musí vypořádat i s tím, že se monstra začnou dostávat do našeho světa a plenit ho. Natáčení by mělo začít v září letošního roku a v jedné z hlavních rolí se prý opět představí Milla Jovovich.