Wonder Woman 2: První fotky připravily fanouškům pořádný šok

Wonder Woman 2: První fotky připravily fanouškům pořádný šok
Wonder Woman 1984 | Warner Bros.
Přirozeně mluvíme hlavně o úmrtích postav. Komiksová universa mají bezpočet způsobů, jak padlé postavy přivést zpět a v podstatě tu neexistují limity. Klonování, cestování časem, přímé oživování mrtvých těl, verze z alternativního vesmíru nebo dvojče, o kterém nikdo nevěděl. To všechno je v komiksech běžné (a něco z toho také oblíbené v televizních soap operách).
Nyní se na téhle vlně sveze pokračování Wonder Woman 1984. Jak již titul filmu napovídá, děj se bude odehrávat v roce 1984. Přesuneme se do Spojených států a hlavní hrdinkou samozřejmě zůstává Wonder Woman / Diana Prince v podání Gal Gadot. Vyjma ní se překvapivě vrátí ještě jedna postava z předchozího dílu. A nejde o žádný drb. Odhalila to sama režisérka filmu Petty Jenkins tím, že vypustila do oběhu následující fotografii:
wonder-woman-2-prvni-fotky-pripravily-fanouskum-poradny-sok
Nešálí vás zrak, na obrázku je skutečně Steve Trevor v podání Chrise Pinea (neboli postava, do které se Diana Prince v jedničce zamilovala a on se poté obětoval pro její záchranu). Co Steve v roce 1984 dělá? Rozhodně vypadá zmateně. Evidentně jde nákupním centrem, kam je situována i druhá uvolněná fotka, kterou jsme použili pro titulek článku. Dojde na znovu setkání právě tam? A jak to, že je Steve vůbec naživu? Vzhledem k tomu, že vypadá stejně jako v jedničce, která se odehrával o nějakých sedmdesát let dříve, nabízí se cestování časem. Jsme zvědaví, s jakým vysvětlením autoři přijdou.
Pokračování Wonder Woman 1984 vstoupí do českých kin 31. října 2019.