Detroit: Become Human - finální trailer na hru pro fanoušky Westworldu

Detroit: Become Human - finální trailer na hru pro fanoušky Westworldu
Detroit: Become Human | Quantic Dream
Když začal v roce 2013 pracovat David Cage na Detroit: Become Human, nemohl ani tušit, jak dobře bude načasované vydání. Vyrazit na pulty obchodů se hrou o androidech, kteří procitnou a začnou se prát za vlastní práva, zrovna v době, kdy svět pohltí seriál Westworld - něco takového je k nezaplacení! Než vám přineseme obsáhlou recenzi (vyžaduje to čas, neboť hra obsahuje nespočet voleb, které ovlivňují vývoj děje, takže je třeba ji dohrát pro plné zhodnocení minimálně 2x), můžete se podívat na emotivní launch trailer, kterým chce studio před vydáním přilákat ještě nějaké ty hráče.
Detroit: Become Human
Rolí tří androidů, které hráč napřeskáčku ovládá, se ujali Valorie CurryJesse WilliamsBryan Dechart. Ve vedlejších rolích se fanoušci filmu mohou těšit na hollywoodské veterány Clancyho Browna a Lance Henriksena.
Autoři inovativních filmových adventur Fahrenheit a Heavy Rain představují svoji novou hru. V Detroit: Become Human dojde ke vzpouře androidů, které lidstvo používá jako levnou a postradatelnou pracovní sílu. Android Marcus se stane vůdcem povstání a bude pouze na vašich rozhodnutích, jak futuristický příběh plný emocí dopadne. Navštivte Detroit roku 2038 – město omlazené zavedením vysoce pokročilých androidů, kteří jsou tu jen proto, aby sloužili lidstvu. Ale to vše se změní. Vžijte se do kůže tří odlišných androidů ve chvíli, kdy tento překrásný nový svět balancuje na okraji chaosu. Vaše rozhodnutí dramaticky pozmění vývoj herního příběhu. Čekají vás tisíce voleb a desítky možných konců, jak tedy ovlivníte budoucnost Detroitu? 
Hra Detroit: Become Human vychází již tento pátek - 25. května 2018.
Detroit: Become Human
Detroit: Become Human