Apple doufá, že mu k úspěchu pomohou Reese Witherspoon a Jennifer Aniston

Apple doufá, že mu k úspěchu pomohou Reese Witherspoon a Jennifer Aniston
Jennifer Aniston a Reese Witherspoon si zahrály sestry v kultovním seriálu Přátelé | NBC
Animované filmy a výpočetní technika k sobě samozřejmě zcela neodlučitelně patří, ale Apple má nyní spadeno i na vlastní hranou filmovou produkci v oblasti filmu a televizních seriálů. Jedním z prvních projektů je zatím nepojmenovaný, ale již hvězdně obsazený dramatický seriál.
Celebrity panikaří: Hackeři prolomili ochranu Applu a zveřejňují na internetu intimní fotky slavných
Téma1. 9. 2014
Celebrity panikaří: Hackeři prolomili ochranu Applu a zveřejňují na internetu intimní fotky slavných
Původním tvůrcem byl Jay Carson (Dům z karet), který od projektu odstoupil kvůli tvůrčím rozdílům a Apple místo něj nyní najal tvůrkyni seriálu Batesův motel Kerry Ehrin. Zajímavostí jistě je, že hlavních rolích se představí Reese Witherspoon a Jennifer Aniston. Obě herečky budou i výkonnými producentkami seriálu spolu s Ehrin. Pro Aniston a Witherspoon jde o další společnou spolupráci po téměř 20 letech, od kultovního seriálu Přátelé.
Seriál nás zavede do prostředí ranního televizní pořadů i širšího světa newyorských médií. Společnost Apple to se svým záměrem v oblasti televizní zábavy myslí vážně: zmíněný seriál čeká v první sezóně rovných 20 epizod, přičemž obě herečky dostanou za každý díl zaplaceno 1.25 milionu dolarů. A Ehrin se Appleu dokonce upsala na několikaletou spolupráci.
Ve hře je i spousta dalších projektů a je otázkou, zda se Applu vložené miliardy vrátí nebo ne. Těšit se mohou diváci i na televizní adaptaci sci-fi série Nadace od Isaaca Asimova, pokračování soutěže o nejlepší autory nových aplikací Planet of Apps, jejichž výtvory bude opět hodnotit hvězdná porota (Jessica Alba, Gwyneth Paltrow, Will.i.am a Gary Vaynerchuk) s možností vysoké peněžní výhry. Nebo další série karaoke jízd Jamese Cordena Carpool Karaoke: The Series a animovaný seriál Central Park.
Jennifer Aniston
Reese Witherspoon