Pokud posloucháte Beatles, budete mít radost, vzniká o nich nový televizní seriál!

Pokud posloucháte Beatles, budete mít radost, vzniká o nich nový televizní seriál!
The Fifth Beatle | Dark Horse Comics
Brian Epstein byl úžasný, ale soužený snílek. To on objevil Beatles v liverpoolském Cavern Clubu a od té doby se o ně staral, chránil je a vedl až k neuvěřitelnému světovému úspěchu. V roce 1960 ale byla v Británii homosexualita zločinem a Epstein byl homosexuál. Vedle vší té slávy zažíval samotu i věčnou snahu zapadnout. Epstein se nakonec stal hnacím motorem tzv. Beatlemánie a klíčovým mužem s vlivem na kulturní revoluci 60. let.
Nyní se tento příběh dočká zpracování v podobě televizního seriálu. Práva na seriál zakoupilo Bravo a celý počin nyní dávají dohromady společnosti Universal Cable Producitons a Sonar Entertainment. Není asi nutné zmiňovat, že o hudební doprovod se postará hudba skupiny Beatles.
Scénáře se ujme sám autor knižní předlohy Vivek J. Tiwary, jež bude spolu s Leopoldem Goutem seriál i produkovat.
pokud-poslouchate-brouky-budete-mit-radost-vznika-o-nich-novy-televizni-serial
The Fifth Beatle | Dark Horse Comics
The Fifth Beatle vyšel pod hlavičkou nakladatelství Dark Horse Comics v roce 2013 a autory grafické podoby jsou Andrew C. Robinson a Kyle Baker.
Zajímavostí je, že se nejedná o první snahu filmařů převést příběh komiksu do filmové podoby. V roce 2013 se měl pod režisérskou taktovkou Peytona Reeda podívat do kina, stejně tak v roce 2015, kdy se produkce ujal Simon Cowell. Ani v jednom případě se plány nezdařily. Snad vyjdou tentokrát.
Níže se můžete podívat na trailer ke zmíněnému komiksu.