Westworld: Další park potvrzen v novém traileru!

Westworld: Další park potvrzen v novém traileru!
Westworld - 2. série | HBO
Jak již naznačil konec první řady, vyjma westernového parku existuje i další lokace se samuraji. Nese název Shogunworld a ukazuje se v novém traileru:
Jde o pouhé střípky, přesto je fajn vědět, že nás tvůrci tentokrát nebudou držet jen na westernových pláních (nic proti tomu, kdo ale zná filmovou předlohu Michaela Crichtona, ten ví, že tohle nikdy nemělo být o jednom parku). Fanoušci dlouho spekulovali, zda se vrátí William v podání Jimmiho Simpsona. To bylo (pro toho, kdo první sérii neviděl, následují spoilery) složité hlavně proto, že William byl postavou z minulosti, kterou v linii ze současnosti (neboli jeho starší verzi) hrál Ed Harris. A odhalením pointy byl příběh mladého Williama v podstatě uzavřen. Naštěstí jsme v zábavním parku, kde můžete "naklonovat" jakoukoli postavu, takže i William se vrátí.
Bez zajímavosti není ani to, že zábavních parků existuje rovnou šest. Zda se ale v druhé sérii, která na HBO startuje již 22 dubna, podíváme i do nějakého dalšího (vyjma westernového a samurajského), to trailer neprozrazuje.
Thandiwe Newton
Ed Harris