Sitcom Roseanne je zpátky a představuje novou sérii v prvním traileru

Sitcom Roseanne je zpátky a představuje novou sérii v prvním traileru
Z natáčení nové řady Roseanne
Stále nevíme, jak přesně se tvůrci vypořádají s tím, že na konci původního seriálu šokovali diváky smrtí Johna Goodmana. První uvolněný trailer nicméně naznačuje, že si autoři s vysvětlením příliš hlavu nelámají:
Roseanne
Nová série bude mít devět epizod a vrací se představitelé všech klíčových postav. I pokud nejste fanoušci původní show, mohlo by vás zaujmout, že právě v Roseanne se v rámci sitcomů "propálili" Johnny GaleckiLaurie MetcalfSara Gilbert, tedy herci, kteří se později sešli v Teorii velkého třesku v rolích Leonarda, Mary Cooperové (matka Sheldona) a Leslie Winkelové. A také v show začínala Sarah Chalke, známá ze sitcomu Scrubs: Doktůrci jako Dr. Elliot Reidová. Ti všichni by si měli zopakovat své role (leč Galecki pro velkou vytíženost pravděpodobně jen v jedné/dvou epizodách).
V roce 2009 mimochodem Roseanne Barr na svém webu napsala, jak by její seriálová rodina po letech asi vypadala: Roseanne a Jackie otevřely v Lanfordu první marihuanovou lékárnu, Dan znovu ožil poté, co svou smrt jen předstíral, DJ otiskli, Mark zemřel v Iráku, David opustil Darlene kvůli o polovinu mladší ženě, takže Darlene vyrazila ven, nabalila si ženu a pořídila si s ní dítě. Becky pracuje ve Walmartu, Arnie se skamarádil se senátorem státu Illinois a znovu si vzal Nancy, Bev prodává malbu za 10 000 dolarů, Jerry a vnukové utvořili kapelu a Bonnie zatkli za prodej drog...
Tak schválně, jestli moc bude nové série téhle svérázné vizi odpovídat.
Roseanne
Roseanne