Trailer: Detektiv Pikachu s hlasem Deadpoola válí v nové upoutávce

Trailer: Detektiv Pikachu s hlasem Deadpoola válí v nové upoutávce
Pokémon: Detective Pikachu | Universal Pictures
Napůl hraný a napůl animovaný snímek Pokémon: Detective Pikachu vypráví příběh slavného pokémona Pikachu, stvoření žijícího v tzv. pokébalu a bojujícího proti dalším pokémonům v turnajích. Filmaři se pro svůj snímek nenechali inspirovat jen u slavného anime seriálu, ale hlavně u populární videohry Great Detective Pikachu. Oblíbený žluťásek je zde velmi inteligentní a schopný slídil. Takže když hlavnímu lidskému hrdinovi (Justice Smith) unesou tatínka, spojí se tito dva ve společném pátrání po jeho stopách.
Níže se můžete podívat na nový trailer, slibující hodně Pokémonů, špičkové technické zpracování a také nemalou porci zábavy pro malé i velké:
Pokémon: Detektiv Pikachu
Vedle Ryana Reynoldse (Pikachu) se v jednotlivých rolích představí Ken Watanabe jako detektiv Yoshida, dále hrají Bill Nighy nebo Kathryn Newton.
Studio Universal Pictures zakoupilo práva ihned po úspěchu mobilní hry Pokémon Go, které propadla i řada slavných celebrit. Nyní již sice zájem o aplikaci trošku opadl, ale jednoznačně dostatečně posloužila k oživení fenoménu, na kterém může filmová adaptace nemálo stavět a vydělat.
CZ premiéra Pokémon: Detektiv Pikachu je stanovena na 9. května 2019.
d66ed8bb
3d81ac21