Loupež během hurikánu od režiséra Rychle a zběsile v prvním traileru

Loupež během hurikánu od režiséra Rychle a zběsile v prvním traileru
The Hurricane Heist
Evidentně nebyl jediný, kdo kolem tématu kroužil. Letos se totiž do kin podívá akční thriller The Hurricane Heist, v němž 1) jsou lupiči, 2) přírodní živel v zádech a 3) snaha o vykradení sejfu. Takže v podstatě to, co měl přinést Raimi, akorát v tomhle případě se látky ujal Rob Cohen (xXx, Rychle a zběsile). Jak se s tématem popral, to naznačuje první uvolněný trailer:
The Hurricane Heist
Vzhledem k zápletce bychom to čekali horší. Pravda, herci by rozhodně mohli být zajímavější, ale trailer prodává téma obstojně, je z toho dost cítit snaha svézt se na drajvu sérii Rychle a zběsile (což dost možná bylo i zadání) a jako nenáročný akční výplach by snímek mohl posloužit více než dobře. Je samozřejmě otázkou, jestli na to Cohen pořád má. Slušný film nenatočil léta, takže může maximálně příjemně překvapit (a tím se vrátit do první ligy). 
Pokud vám spojení loupeže a živelné katastrofy přijde lákavé, jednoznačně za sebe doporučím (dle mého hrubě nedoceněnou) Povodeň s Morganem Freemanem a Christianem Slaterem v hlavních rolích, kde katastrofická složka slouží jako koření pro akcí a hláškami nabitou podívanou. 
d3923c19
velka-filmova-loupez-behem-hurikanu-od-rezisera-rychle-a-zbesile-v-prvnim-traileru