Sam Raimi by rád natočil velkou loupež během tornáda

Sam Raimi by rád natočil velkou loupež během tornáda
Sam Raimi
Mocný vládce Oz byl hodně drahá produkce, která si z nějakého důvodu přizvala osobitého režiséra, aniž by mu bylo dovoleno, aby do filmu promítl své jedinečné autorské cítění. Nechápejte mě špatně, nemyslím si (na rozdíl od jiných), že by šlo o vyloženou tragédii. Ale když nad tím tak přemýšlím, jde v mém žebříčku o nejslabšího Raimiho (i v porovnání se Spider-Man 3).
Nyní má konečně Raimi v hledáčku nový projekt. The Hollywood Reporter přinesl informaci, že by pro Warnery Raimi rád natočil Stormfall, který je popisován jako "Tornado Heist Thriller". Ve filmu půjde o loupež, která se odehraje během bouře a tornáda v Carolině. Scenáristé momentálně na projektu pracují, přičemž v centru příběhu budou dva muži (mentor a žák).
Propojení rozmarů přírody a loupeže není nic nového. S podobnou zápletkou operoval například (dle mého hrubě nedoceněný) akční thriller Povodeň s Morganem Freemanem a Christianem Slaterem v hlavních rolích. V tomhle případě byla katastrofická složka jen koření, která sloužila k rozehrání nápaditých akčních scén (například naháněčka ve školních chodbách na vodních skútrech). Zda i Stormfall bude mít podobně rozdané karty, nebo sehraje tornádo větší roli, to se v tuhle chvíli můžeme jen dohadovat.
sam-raimi-by-rad-natocil-velkou-loupez-behem-tornada
Sam Raimi