Série Saw pokračuje - hříšníky čeká devátý díl plný vražedných pastí

Série Saw pokračuje - hříšníky čeká devátý díl plný vražedných pastí
Tobin Bell jako Jigsaw
Pokud budeme poměřovat v rámci celé série, pořád to pro poslední štaci nevypadá úplně dobře. Osmý díl Jigsaw je totiž po šestce druhým nejméně úspěšným filmem celé série. Přesto může studio slavit. Poslední oživení hororového fenoménu je totiž stálo pouhých 10 milionů a celosvětově jich vydělalo 102, tedy desetkrát tolik. Což se prostě počítá. Rozumným tahem bylo vykašlání se na 3D, díky němuž předchozí film vyšel na dvojnásobek.
Série Saw: Hodnoceno od nejlepšího dílu po nejhorší
Téma4. 6. 2021
Série Saw: Hodnoceno od nejlepšího dílu po nejhorší
Takže bude deváté řádění. Ve společnosti Twister Pictures již začínají projekt probírat, nic konkrétnějšího se ale v tuhle chvíli neví. Jisté je pouze to, že se nevrátí režiséři Michael a Peter Spierigovi, kteří natočili zmíněný poslední díl.
I když se práce teprve rozbíhají a nejspíš ani studio netuší, jak bude devítka vypadat, klidně bychom se vsadili, že se v ní vrátí hvězda série Jigsaw aka John Kramer v podání Tobina Bella. Postava sice zemřela někdy v polovině série, tvůrci tohohle hororového seriálu ale prokazují až obdivuhodnou flexibilitu v tom, jak ho vždy nacpat do dalšího dílu. V osmičce to zkusili za pomoci překvapivé pointy a přestože moc neuspěli (nebylo těžké ji "vyčenichat" dopředu), snaha se cení a jsem hodně zvědavý, jak Kramera naroubují do dalšího pokračování.
Jigsaw
Tobin Bell