Han Solo znovu v problémech - film čekají další přetáčky

Han Solo znovu v problémech - film čekají další přetáčky
Ron Howard | Twitterový účet Rona Howarda
A na výsledku to bylo sakra znát. Ještě větší problémy provází natáčení sólovky příběhu mladého Hana Sola. Napřed dostali z projektu padáka režiséři Phil Lord a Chris Miller (série Jump Street), protože prý byli až moc komediální (koho by to vzhledem k jejich dřívějším filmů napadlo, že?) a jejich vize se díky tomu příliš rozcházela s ostatními Star Wars filmy. Projekt poté převzal Ron Howard, který nenechal kámen na kameni (údajně přetočil až 80% filmu), což vedlo například k tomu, že původně obsazeného Michela K. Williamse vystřídal Paul Bettany (Williams neměl čas na přetáčky).
Zdálo se, že to nejhorší je za námi. Film by měl být aktuálně v post-produkci a dokonce to vypadalo, že se v pátek dočkáme traileru. Ostatně, film má dorazit do kin v květnu a to už není tak daleko. Nakonec je všechno jinak. Upoutávka prý nebude a filmaři míří zpátky na plac, kde stráví další tři týdny. To není vůbec málo a rozhodně tak nejde mluvit o malých dotáčkách.
Tenhle filmový projekt je zkrátka zakletý. Doufejme, že nás za pár měsíců v kinech nečeká vyložená katastrofa. Postava Hana Sola si to nezaslouží.
Woody Harrelson, Alden Ehrenreich
Ron Howard, Paul Bettany