MEG: Jason Statham proti obřímu žralokovi v prvním traileru

MEG: Jason Statham proti obřímu žralokovi v prvním traileru
MEG: Monstrum z hlubin | Warner Bros.
Vyhynulý žralok měřil 12-18 metrů a vážil přibližně 30 tun. Jeho zuby byly dlouhé až 17 cm a byl schopný spořádat šest dospělých lidí na jedno polknutí. Právě s tímhle dárečkem se Statham utká. Ve filmu MEG: Monstrum z hlubin hraje bývalého kapitána a potápěče, který se vydává doprostřed oceánu, aby zachránil vědce uvězněné v podvodní laboratoři. 
Co přesně nás čeká, o tom si můžete udělat obrázek z prvního traileru:
MEG: Monstrum z hlubin
"Rozpoutá se peklo," řekl Statham časopisu Empire a nadšeně dodal: „Kdo by se nechtěl dívat na film o největším žralokovi, který kdy existoval?" Po traileru musím říct, že já rozhodně chci. Do téhle chvíle jsem se obával toho, že nás čeká jen další monster film, ale jak začal hrát v traileru Bobby Darin (Beyond the sea), okamžitě si mě získal. Jestli podobný tón bude platit i pro film samotný (a že to pár hlášek naznačuje), máme se rozhodně na co těšit.
Snímek režíruje Jon Turteltaub (série Lovci poklad) a k zápletce říká: „Přemýšlejte o tom jako o slepé uličce evoluce. Naše ryba našla ráj v neprozkoumaném oceánu a teď ji po tom všem čase někdo vyrušil“.
MEG: Monstrum z hlubin vstoupí do českých kin 9. srpna 2018
meg-jason-statham-proti-obrimu-monstru-z-hlubin-v-prvnim-traileru
MEG: Monstrum z hlubin | Warner Bros.