Steven Seagal se ve filmu Attrition vrací k akčním kořenům. A první trailer vypadá dobře!

Steven Seagal se ve filmu Attrition vrací k akčním kořenům. A první trailer vypadá dobře!
Attrition
Kde jsou ty časy, kdy se Steven Seagal postavil do místnosti plné rozzuřených chlapů a my věděli, že to není on, kdo je v maléru... 
Tahle svým způsobem ojedinělá éra akčního žánru (Seagal sice aikido úspěšně zpopularizoval, ale zástup filmových následovníků nevznikl) je již pouhou matnou vzpomínkou, podobně jako Seagalův culík nebo fakt, že si v té době ještě viděl na nohy. Dnes se naopak vyžívá v tom, že má bradku, která působí jako nalepené vlasy a nosí podivné oranžové brýle. Pořád...
vrati-se-steven-seagal-ve-filmu-attrition-ke-svym-akcnim-korenum
Momentálně Seagal dotočil v Thajsku nový akčňák nazvaný Attrition, v němž se musí hrdina jménem Axe (Seagal) se svým starým týmem vydat po stopě zmizelé dívky, která disponuje tajemnými schopnostmi. Seagal si k filmu napsal scénář a původně ho měl i režírovat. Z toho nakonec sešlo a za kameru se postavil jistý Mathieu Weschler, který má na kontě zatím jen dva filmy - jeden naprosto otřesně hodnocený a druhý je celý vytvořený v enginu hry GTA (!). Jak je vidno, Seagal nemá na režiséry extra velké nároky.
I přesto dokázal snímek loňský rok vyvolat zájem, když produkce filmu nahodila online první fotky z placu. Podle nich to totiž vypadlo, že se po dlouhých letech Seagal konečně pořádně zapojí do akce. Nyní tu máme první upoutávku a ačkoli jsme se neodvážili doufat, skutečně to vypadá nadějně:
Cesta utrpení
Podle všeho nás opravdu čeká nemalá porce akce, v níž Seagal konečně jen nestřílí, ale zase zapojil ruce. A nebudeme lhát, máme radost. První trailer na Attrition připomíná, čím se kdysi mistr aikida zapsal mezi legendy akčního žánru. Dokonce to vypadá, že nebude akce prasena rychlostřihem.
Zkrátka a dobře, pokud ve vás ještě nějaký ten fanoušek Seagala zůstal, možná se letos máte konečně na co těšit. Navzdory vší skepsi nelze Attrition upřít solidní trailer. Tak třeba to tentokrát Seagalovi vyjde.
... jen už by se konečně mohl vykašlat na ty absurdní oranžové brýle.
vrati-se-steven-seagal-ve-filmu-attrition-ke-svym-akcnim-korenum-1
vrati-se-steven-seagal-ve-filmu-attrition-ke-svym-akcnim-korenum-2