Dwayne Johnson nás seznámí s posledním žijícím potomkem Shaolinů

Dwayne Johnson nás seznámí s posledním žijícím potomkem Shaolinů
Oficiální popis knihy zní takto: „Kung-fu příběh odehrávající se v temných zapadlých uličkách a tunelech Harlemu. Nadějný pouliční umělec Kyrie se dozví, že je posledním žijícím potomkem tajného řádu dávných Shaolinů. Zmatený a nejistý, kam se obrátit o pomoc, najde učitele v tajemném mistru Fongovi. Fong začne Kyriea trénovat v bojovém umění. Věří totiž, že se brzy vrátí Red Fist – vrah, který zabil všechny příslušníky Kyrieova rodu.“
Režíruje Rick Famuyiwa (Dope). Producenty snímku jsou Dwayne Johnson a Dany a Hiram Garciovi. Scénář napsal Jay Longino (na kontě má obstojnou akční komedii s Jackiem Chanem Detektiv z Hongkongu), režíruje Rick Famuyiwa (Naše rodinná svatba, Matroš). V tuhle chvíli není známo, zda Johnson film pouze produkčně zaštítí nebo si v něm i zahraje.
Zajímavostí je, že komiksová předloha ještě ani nevyšla. Poprvé si ji budou moci čtenáři přečíst až 20. září letošního roku a přesvědčit se na vlastní oči, zda stojí za zfilmování nebo nikoli. Johnson a spol. očividně věří, že ano.