Poznejte tajnou historii Twin Peaks (SOUTĚŽ)

Poznejte tajnou historii Twin Peaks (SOUTĚŽ)
5 šťastlivců se může těšit na knihu Marka Frosta "Tajná historie Twin Peaks" (zdroj: Nakladatelství JOTA)
Spolu s novou osmnáctidílnou sérií Twin Peaks se do českých knihkupectví dostává též kniha scenáristy a spisovatele Marka Frosta "Tajná historie Twin Peaks". Ve spolupráci s nakladatelstvím JOTA přinášíme soutěž o 5 exemplářů historického románu, který je pro fanoušky kultovního seriálu jednoduše povinností.
twin-peaks-vyjdete-se-do-pritazlive-nebezpecneho-sveta-marka-frosta-soutez
5 šťastlivců se může těšit na knihu Marka Frosta "Tajná historie Twin Peaks" (zdroj: Nakladatelství JOTA)
Anotace: Když se v roce 1990 na televizních obrazovkách objevil seriál Městečko Twin Peaks, získal si okamžitě srdce fanoušků po celém světě a stal se jedním z nejkultovnějších televizních seriálů. Režisér David Lynch vybudoval bizarní, fantaskní a často děsivý svět zdánlivě poklidného maloměsta, v němž se postupně rozplétá předivo záhad, započatých vraždou mladé dívky. Ale byl to skutečně opravdový začátek všech podivností, které jsou s městečkem Twin Peaks spojeny?
Nyní přichází spolutvůrce přelomového díla, scenárista a spisovatel Mark Frost s příběhem, na který miliony fanoušků čekaly dlouhých 25 let. Kniha Tajná historie Twin Peaks rozšiřuje svět původního seriálu a nevysvětlitelné jevy, ke kterým zde docházelo, zasazuje do vrstevnatého a rozsáhlého příběhu. Na jeho počátku se prostřednictvím cestovních deníků Lewise a Clarka vracíme na samý počátek 19. století, k prvním kontaktům Američanů s domorodými indiány. Vše totiž nasvědčuje tomu, že kořeny záhad leží hluboko v dávné minulosti. Jedno tajemství však vede ke druhému… až k závěrečným šokujícím událostem… (Nakladatelství JOTA)
Tvorba Davida Lynche a Marka Frosta
Máte rádi tvorbu Davida Lynche a Marka Frosta? Chcete vyhrát jednu z pěti knih "Tajná historie Twin Peaks"? Zúčastněte se naší nové redakční hry a získejte na první pokus co nejvíce bodů. Z 20 nejúspěšnějších vylosujeme 5 výherců Frostovy knihy. Bodování soutěže uzavřeme v pondělí 29. května ve 12:00.
Než se pustíte do nové série Twin Peaks, kterou do České republiky přináší HBO, připomeňte si předchozí díly a film v následující rekapitulaci.