Seriál Velká šestka zamíří na televizní obrazovky příští rok

Seriál Velká šestka zamíří na televizní obrazovky příští rok
Premiéra nového televizního pořadu je v plánu na rok 2017 a děj seriálu bude navazovat tam, kde skončil ten filmový. Čtrnáctiletý Hiro bude po boku svých věrných přátel Baymaxe, Go Go, Honey Lemon, Wasabiho a Freda prožívat další dobrodružství, studovat na univerzitě a zachraňovat rodné městě San Fransokyo před padouchy a vším nebezpečím.
serial-velka-sestka-zamiri-na-televizni-obrazovky-pristi-rok-1
Zajímavostí je, že v originálním znění většinu postav namluví jejich původní představitelé. Své hlasy tak hrdinům propůjčí Maya Rudolph (teta Cass), Jamie Chung (Go Go), Scott Adsit (Baymax), Alan Tudyk (Alustair Krei), Ryan Potter (Hiro), Genesis Rodriguez (Honey Lemon), David Shaughnessy (komorník Heathcliff), Khary Payton (Wasabi), Brooks Wheelan (Fred) a Stan Lee (Fredův otec).
Výkonnými producenty jsou Mark McCorkle, Bob Schooley a Nick Filippi. Přesné datum premiéry studio Disney zatím neoznámilo, ale víme, že nepůjde o 3D animovaný seriál, ale že by se měl Hiro a jeho přátelé dočkat klasické 2D podoby, jak je vidět na prvních zveřejněných obrázcích.