Sarah Jessica Parker konečně řekla, jak to vypadá se Sexem ve městě 3

Sarah Jessica Parker konečně řekla, jak to vypadá se Sexem ve městě 3
Druhý filmový výlet, který zavedl hrdinky do exotického Abu Dhabí, si ale vedl podstatně hůře. Že ho rozcupovali kritici, to by nutně nevadilo. Film ale vydělal jen 288 milionů dolarů, což byl výrazný ústupek oproti jedničce. Navíc nestál málo (sto milionů + něco na propagaci), takže se série zasekla.
Od té doby (a není to krátká doba, dvojka vstoupila do kin v roce 2010) jsme o Sexu ve městě 3 nic pořádného neslyšeli. Sarah Jessica Parker se momentálně těší pozornosti díky svému novému seriálu Divorce, kde hledání pana pravého vyměnila za rozvod. Nechybí různé propagační rozhovory a v nich přirozeně došlo i na otázku, jak to se Sexem ve městě 3 vypadá. Odpověď představitelky Carrie fanoušky fenoménu nicméně nepotěší.
Parker potvrdila, že během let probíhaly různé diskuze o natočení třetího dílu, na žádné konkrétní kroky ale zatím nedošlo. Trojka je držena takzvaně v šuplíku a nikdo se bohužel v tuhle chvíli nehrne ji vytáhnout ven. Není to odpověď, kterou jsme chtěli slyšet, ale aspoň víme, jak se věci mají.