Letní kino MeetFactory představuje žhavý červencový program (SOUTĚŽ O LÍSTKY)

Letní kino MeetFactory představuje žhavý červencový program (SOUTĚŽ O LÍSTKY)
Červencový cyklus Letního kina MeetFactory skládá barevnou a členitou mozaiku našeho světa a ukazuje ho v celé jeho nahotě. Co zůstane, když odhrneme všechno to drama, všechno naše hemžení? Bertolucci, Kubrick, Lynch, Greenaway a další ukazují, že sex je moc, která se zdaleka neomezuje jen na naší tělesnost. Je to moc, která prorůstá a hýbe celou naší společností.
Projekce v industriálním prostředí smíchovského centra současného umění poběží každou středu až do pozdního září. Spoludramaturgy se přitom mohou stát sami návštěvníci, kteří si každý měsíc v hlasování přes facebookové stránky budou moci vybrat z tématicky laděných filmů. Pro kterou klasiku hlasujete vy?
Uvidíte v letním kině MeetFactory - část 2
Chcete vyrazit do letňáku zdarma? Jste zvědaví, z jakých filmů bude vybrán adept na první červencovou projekci? Otevřete si naši novou redakční hru a prokažte své znalosti. Čtyři z vás, kteří na první pokus získají nejvíce bodů, obdrží lístek na projekci v letním kině MeetFactory. Bodování uzavřeme v pondělí 4. července ve 12:00.
letni-kino-meetfactory-predstavuje-zhavy-cervencovy-program-soutez-o-listky-1