Vrátil by se Matthew McConaughey k Temnému případu? Herec poskytl jasnou odpověď.

Vrátil by se Matthew McConaughey k Temnému případu? Herec poskytl jasnou odpověď.
Druhá série, disponující taktéž silným castingem, vyvolala rozporuplné reakce. Označit ji za propadák je ale zbytečně dramatické. Zkrátka jen nedokázala dosáhnout laťky, kterou velmi vysoko nasadila první řada.
Na třetí řadu řada fanoušků čeká a stanice HBO se zatím k ničemu moc neměla. Důvodem rozhodně není sledovanost - první série měla v průměru 2.33 milionů diváků, kdežto druhá 2.61. Tudíž paradoxně zlepšení, přestože řada diváků na pokračování nadává. Pokud se doteď televize k návratu neměla, nyní možná dostala pořádný důvod. Matthew McConaughey byl hostem v show Ricka Eisena a dostal otázku, jestli by se k seriálu vrátil.
Obrázek článku
"Ano, vrátil. Chybí mi Rust Cohle. Chybí mi sledovat ho v neděli večer. Chybí mi dívat se na Temný případ v neděli večer. Těch šest měsíců, co jsme seriál natáčeli, jsem byl šťastnej chlap, protože jsem byl ve svém živlu."
Tak, a teď jen doufejme, že tu show viděl i někdo z HBO a už volají McConaugheymu, aby s ním podepsali smlouvu. Rust byl natolik silná postava, že bychom s ním jednoznačně rádi viděli něco dalšího. A upřímně, nemusí jít nutně o Temný případ 3, ale klidně o nějaký spin-off. Ta postava má divákům co nabídnout. Snad v HBO hozenou rukavici zvednou.