Tom Cruise a Jerry Bruckheimer se sešli kvůli Top Gunu 2

Tom Cruise a Jerry Bruckheimer se sešli kvůli Top Gunu 2
Tom Cruise a Jerry Bruckheimer | Kinobox
Top Gun 2 je ve hře již delší dobu a dokonce jsme se dozvěděli, že by se měl zabývat aktuální problematikou bezpilotních dronů. Víc zatím o projektu nevíme. Jerry Bruckheimer svou snahu každopádně nevzdává a viditelně se mu podařilo pro svou věc nadchnout i samotného Toma Cruise. Oba muži se totiž sešli v New Orleans a řeč přišla i na Top Gun 2. Slavný producent se touto informací pochlubil na svém Twitteru a připojil samozřejmě i fotografii.
To je pro fanoušky jistě výborná zpráva. Jedna schůzka samozřejmě ještě film nedělá, ale Tom se určitě pokračování bránit nebude a pokud má někdo šanci uvést Top Gun 2 do pohybu, jsou to určitě tito dva muži. Mají moc, peníze, jsou reklamním tahákem a navíc to vypadá, že i chuť do toho jít. Ostatně loni v létě se Tom nechal slyšet, že by to byla zábava. „Rád bych se do tryskáčů vrátil,“ uvedl doslova. „Muselo by to být skutečné. Nechci žádné počítačové triky. Chci to natočit tak, jak jsme točili jedničku.“
Doufejme, že se tak stane. Otázkou zůstává i post režiséra. Po tragické smrti Tonyho Scotta, který všechny přípravy rozjel a dokonce i s Cruisem vybíral v Nevadě lokace pro natáčení, zůstává otázkou, kdo by jej mohl nahradit.
Víte že...
... dostal Scott během natáčení jedničky oficiálně třikrát výpověď? Top Gun se nakonec stal nejvýnosnějším fimem roku 1986 v amerických kinech.