Pokračování Shěhurky a lovce - v němž paradoxně Sněhurka nebude - na prvních plakátech a v kratičké upoutávce

Pokračování Shěhurky a lovce - v němž paradoxně Sněhurka nebude - na prvních plakátech a v kratičké upoutávce
Fantasy Sněhurka a lovec si vedla v kinech slušně, hlavní hrdinka v podání Kirsten Stewart ale moc nadšení nebudila. Zato lovec Chrise Hemswortha a záporačka Charlize Theron, ti vyvolali přímo nadšení. A proto se vrací oni, plus nás v pokračování The Huntsman Winter's War čeká i pár nováčků.
Příběh by měl být následující: Dávno předtím, než byla zlá královna Ravenna (Theron) poražena Sněhurkou, uprchla její sestra Freya (Emily Blunt) z království. Stala se z ní ledová královna, schopná zmrazit jakéhokoliv nepřítele. V odlehlém zimním paláci trénovala legii smrtelných lovců a to včetně lovce Erica (Hemsworth) a válečnice Sary (Jessica Chastain). Když tito dva poruší pravidlo "nikdy se nezamilovat", oba je vykáže ze své země. Poté se dozví, že její sestra zemřela a pošle zbývající vojáky, aby ji přinesli Kouzelné zrcadlo. S jeho pomocí se rozhodne sestru oživit, aby společně mohly vládnout světu. Je na lovci a Sare, aby společně královny porazili.
Ukázka lákající na trailer
Pokračování The Huntsman Winter's War vstoupí do českých kin 21. dubna 2016. Všechny charakterové plakáty najdete v galerii článku.