Jeepers Creepers 3 na cestě

Jeepers Creepers 3 na cestě
Série Jeepers Creepers nikdy nebořila žebříčky návštěvnosti, našla si ale hodně věrnou fanouškovskou základnu. A není se čemu divit. Zrůdné netopýří monstrum zvané Creeper, které po 23 letech vždy vyleze na 23 dní ze své skrýše, aby hodovalo na nebohých teenagerech, má své žánrové kouzlo. A navíc stylově vypadá, což je něco, čeho si u hororů vždy ceníme!
Na trojku se čeká dlouho. Původně měla přijít do kin v roce 2008, filmaři ale dlouho nemohli sehnat finance. Nyní se to konečně povedlo - společnost Myriad Pictures vzala projekt pod svá křídla a zaplatí ho. Salva slibuje "novou děsivou kapitolu", v níž se seržant Tubbs připojí ke speciální jednotce, jejímž cílem je vymazat monstrum navěky z povrchu zemského. Creeper si to samozřejmě nenechá líbit a mimo jiné konečně zjistíme, co stálo za jeho zrodem. Z předchozích dílů se vrátí Brandon Smith jako zmíněný Tubbs a samozřejmě Jonathan Breck, který se ukrývá pod maskou Creepera. Spekuluje se i o možném cameu pro Justina Longa (formou flashbacku).
Zatím není jisté, kdy Jeepers Creepers 3 přijde do kin, Salva ale nepochybně s natáčením otálet nebude. Dáváme tomu max dva roky.