Překvapte vaše malé ďáblíky na Den dětí (SOUTĚŽ)

Překvapte vaše malé ďáblíky na Den dětí (SOUTĚŽ)
prekvapte-vase-male-dabliky-na-den-deti-soutez
Svérázní obyvatelé města Springfield se na televizních obrazovkách prvně objevili v roce 1989. Postmoderní komediální seriál, který si bere na paškál nešvary i klady americké společnosti, buďto milujete, nebo ... nemáte rádi. Faktem nicméně zůstává, že si vybudoval fenomenální věhlas, stále vznikají nové díly a možnost objevit se v kreslené podobě v některé z epizod je pro laureáty velká čest. Z Čechů se pocty dostalo zpěvačce, herečce a držitelce Oscara Markétě Irglové, úspěšnému fotbalovému brankáři Petru Čechovi a mýtickému Golemovi.
Není proto překvapením, že se Simpsonovi přesunuli nejen do celovečerního filmu, ale též na stránky komiksu, který od roku 2013 vychází v české verzi i u nás. A vy si můžete zasoutěžit o 2 předplatné měsíčníku Bart Simpson na rok 2015.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Abyste mohli dosáhnout na výhru, máme pro vás malý úkol - vyberte z našeho žebříčku Oblíbených seriálů vaše favority. Vybírejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš oblíbený seriál v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do neděle 31. května 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás ještě nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
prekvapte-vase-male-dabliky-na-den-deti-soutez-2
Ukázka ze starších dílů komiksu.