Chcete vidět hvězdně obsazený thriller Dítě číslo 44 jako jedni z prvních? (SOUTĚŽ)

Chcete vidět hvězdně obsazený thriller Dítě číslo 44 jako jedni z prvních? (SOUTĚŽ)
Před předpremiérou filmu Dítě číslo 44 vystoupí Tom Rob Smith, autor bestsellerové knižní předlohy.
Předpremiéra snímku se uskuteční v neděli 24. května ve Velkém sále Městské knihovny v Praze. Od 18.00 bude probíhat hodinová debata s autorem knižní trilogie Tomem Robem Smithem a od 19.00 budete moci prvně zhlédnout snímek, který se z velké části natáčel na území České republiky. Členové české části štábu budou přítomni v sálu a podělí se o zajímavé zážitky z natáčení. Aktuálně je k dispozici už pouhých 10 vstupenek na nezapomenutelnou událost. My jsme pro vás shodou okolností taktéž o 10 vstupenek - o 5x2 lístky - na besedu a projekci připravili soutěž.
Gary Oldman, Tom Hardy
Gary Oldman a Tom Hardy v historickém dramatu Dítě číslo 44.
O čem film pojednává? Thriller Dítě číslo 44 vznikl podle stejnojmenného a cenami ověnčeného bestselleru, jehož silný příběh a atmosféra se milionům čtenářů po celém světě doslova zadřely pod kůži. Degradovaný policista ve vyhnanství navzdory stalinistickému režimu pátrá po sériovém vrahovi. Ohrožuje tak na životě sebe, svou ženu i každého, kdo by mu jen trochu pomohl. Příběh knihy a filmu Dítě číslo 44 byl inspirován skutečným případem „rostovského řezníka“ Andreje Čikatila. Film produkoval Ridley Scott, jeho značná část se točila v Praze a na dalších místech České republiky, hlavních rolí se chopili Tom Hardy, Noomi Rapace, Gary Oldman nebo Vincent Cassel.
Dítě číslo 44
Chcete vyhrát 2 z 10 lístků na debatu a projekci filmu Dítě číslo 44?
Jistě, že chcete. Co pro to budete muset udělat? Vyberte z žebříčku vašeho nejoblíbenějšího herce. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš favorit v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do středy 20. května 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
Dítě číslo 44