Nespavost. Násilí. Chaos. Mýdlo. Do kin se vrací generační Klub rváčů. (SOUTĚŽ)

Nespavost. Násilí. Chaos. Mýdlo. Do kin se vrací generační Klub rváčů. (SOUTĚŽ)
Klub rváčů
Filmová ikona konce 90. let o absolutní ztrátě hodnot, anarchistických hlubinách v každém z nás a životě v absolutním déjà vu konzumní společnosti - to je Klub rváčů. V době uvedení dramatu režiséra Davida Finchera šlo o dílo, které nahlodalo pravidla mainstreamu. Obnažený Brad Pitt, pěsti ve tmě, terorismus, tučňáci nebo mýdlo. To je jen krátký výčet symbolů Klubu rváčů.
Stejnojmenný román Chucka Palahniuka vyšel v roce 1996 a ihned po jeho vydání kolem něj začala kroužit filmová studia. O čem román a film pojednává?
Klub rváčů
Úředník Jack (Edward Norton) má slušnou práci i peníze, ale trpí nespavostí. Na služební cestě potká obchodníka s mýdlem Tylera Durdena (Brad Pitt), který mu nabídne pomoc pod podmínkou, že mu vrazí pořádnou ránu. Tenhle ventil se oběma zalíbí a brzy vznikne první Klub rváčů; místo, kde mohou mladí muži, znechucení světem, odložit své starosti a stát se zvířaty.
Klub rváčů bude znovu uveden ve čtvrtek 7. května od 20:30 v pražském Bio Oko a my pro vás máme soutěž o 2 filmové vstupenky a 2 stylové tašky Projektu 100.
nespavost-nasili-chaos-mydlo-do-kin-se-vraci-generacni-klub-rvacu-soutez
Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku vašeho nejoblíbenějšího herce. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš favorit v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám ještě dnes, tedy do úterý 5. května 2015 do 23:59, zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde. Dva šťastlivci se mohou těšit na čtvrteční projekci Klubu rváčů a stylovou tašku.