Will Smith se blýskne v komediální kriminálce Focus (SOUTĚŽ)

Will Smith se blýskne v komediální kriminálce Focus (SOUTĚŽ)
Dva z vás získají mikinu s logem snímku a 2 lístky do sítě multikin CineStar.
will-smith-se-blyskne-v-komedialni-kriminalce-focus-soutez-1
Oficiální text distributora: Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu (Rodrigo Santoro).
Fešní podvodníčci a podvodnice, exotické lokace, akční scény… To vypadá na povedený „feel good“ snímek. Jestli se Will Smith vymanil z postapokalyptických rolí a nastaví svou lidštější tvář baviče-sympaťáka, jenom dobře.
Margot Robbie, Will Smith
Will Smith a Margot Robbie | Focus Features
Ve spolupráci s distribuční společností Warner Bros. CZ jsme si pro vás připravili soutěž o lístky do sítě multikin CineStar a tematické mikiny ke snímku Focus (2015). 2 z vás se mohou těšit na 2 lístky do kina a unisex mikinu. To abyste se třeba nehádali, kdo jí bude nosit. Takhle jste v tom padesát na padesát, stejně jako Will Smith a vypečená podvodnice Margot Robbie.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Do pátku 27. února 2015 do 23:59 ohodnoťte a okomentujte (minimálně 250 znaky) na portálu Kinobox.cz alespoň tři filmy z databáze a na e-mail soutez@kinobox.cz nám zašlete váš nick name. Pokud u nás ještě nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
Focus: trailer | Warner Bros.