HBO Max mění tvář a připravuje další Teorii velkého třesku

HBO Max mění tvář a připravuje další Teorii velkého třesku
Teorie velkého třesku | CBS
Lorre je v rámci sitcomů opravdová kapacita. Vyjma Teorie velkého třesku dal světu komediální seriály Dva a půl chlapa, Máma, Dharma & Greg, Mike a Molly nebo Kominského metoda.
Na tiskovém dni společnosti společnosti Warner Bros. Discovery, kde byla oznámena nová streamovací služba Max, která nahradí nynější HBO Max, bylo mimo jiné odhaleno, že Lorre připravuje další seriál, jenž bude ze světa Teorie velkého třesku vycházet. Jeden takový již existuje a jakkoli spin-off Malý Sheldon, vysílaný od roku 2017, nedosahuje kvalit a oblíbenosti svého předchůdce, jde o solidní podívanou, která se dočkala již šesti sérií a v níž zahostovali i herci z Teorie velkého třesku.
O novém projektu, který má být také spin-offem, nebylo více prozrazeno. Dá se nicméně očekávat, že bude stejně jako Malý Sheldon koncipován tak, aby si v něm příležitostně mohli zahrát i herci z původní show. Teorie velkého třesku se na stanici CBS vysílala 12 sezón v letech 2007 až 2019 a její finále sledovalo téměř 18 milionů diváků. U Malého Sheldona se nyní připravuje sedmá série.