Máma

64%
Máma
Máma

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)





Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
1
Pokud bych měl vybrat jeden seriál,který se mi vyloženě hnusí,tak by to byl právě tento. Příběh o troskách zničených chlastem a drogama mi prostě jako zábava nepřijde. Navíc,když je to v rodinné linií. Obsazení je přímo katastrofální a to platí i pro Annu Faris,kterou mám normálně vcelku rád,ale zde se na ní nehodí ani dívat. Její uřvaný projev je jako hlazení proti srsti a nedá se to vydržet. Kdo chce může si sám udělat obrázek o kvalitě,protože to právě běží v televizi.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Správně ulítlé chování mezi matkou a dcerou.
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
5
Christy je matka dvou dětí, po letech střízlivá a snaží se dostat svůj život na správnou cestu. Její nově střízlivá matka Bonnie se snaží vynahradit své selhání v roli matky. Christy má také nedobré vztahy se svými vlastními dětmi. Její dcera Violet chodí s mužem dvakrát starším a její desetiletý syn Roscoe by raději žil se svým otcem Baxterem, bývalým spisovatelem, jenž se nedávno dal dohromady z drog. Christie chodí do spolku anonymních alkoholiků. Snaží se zůstat pozitivní. Nakonec myslím, že tento seriál jsou pouze vyhozené peníze, podobně jako Dva a půl chlapa ze stejné produkce. Ale proti gustu...

Dodatečné informace

Původní název:
Mom (více)
  • USA Máma
  • USA Mom
Země původu:
USA
Čeština:
Máma je dostupný s českými titulky

Powered byJustWatch