Začalo natáčení druhého dobrodružství Kapitána Ameriky - The Winter Soldier

Začalo natáčení druhého dobrodružství Kapitána Ameriky - The Winter Soldier
Captain America: První Avenger | BontonFilm
Režie pokračování úspěšného snímkuCaptain America: První Avenger(2011) s názvem Captain America: The Winter Soldier (2014) se ujali Anthony a Joe Russovi (My dva a křen / 2006) podle scénáře Christophera Markuse a Stephena McFeelyho. V roli Kapitána Ameriky nemůže chybět Chris Evans a do svých rolí se vrací i Scarlett Johansson jako Černá vdova a Samuel L. Jackson aka Nick Fury. Nováčkem je Robert Redford alias hlavoun S.H.I.L.D.u Alexander Pierce. CZ premiéra je plánovaná na 3. dubna 2014.
Děj naváže na události z Avengers (2012). Steve Rogers se musí vypořádat s moderním světem a spojí síly s Natashou Romanoffovou (Black Widow), aby společně čelili neznámému nepříteli v ulicích současného Washingtonu.
Chris Evans
Captain America: Návrat prvního Avengera
V dalších rolích se představí Sebastian Stan (Bucky Barnes/Winter Soldier), Anthony Mackie (Sam Wilson/Falcon), Cobie Smulders (agnetka Maria Hillová), Frank Grillo (Brock Rumlow) a Georges St-Pierre (Geroges Batroc).
Producentem snímku je Kevin Feige a o výkonnou produkci se postarají Alan Fine, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo a Stan Lee.