X-Meni budou mít žně

X-Meni budou mít žně
| BontonFilm
X-Men: První třída
| BontonFilm
Byla proto na návštěvě u Foxů a probírala s nimi možná pokračování. A nezůstala u jednoho filmu. Diskuze se týkala X-Men 4, X-Men 5 a dokonce Deadpoola, na kterého se jednu dobu aktivně připravoval Ryan Reynolds (když se producenti k ničemu neměli, ukojil své komiksové choutky alespoň Green Lanternem). Donner svou vizí Foxe nadchla, nic ale zatím není definitivní. Má to logickou podmínku – musí se dařit prequelu, ve kterém se Magneto s Profesorem X ještě kamarádili. Poté projekty dostanou zelenou.
Dobrou zprávou je i fakt, že ač se Reynolds upsal jiné komiksové postavě, je pořád ve hře. Pro ukecaného zabijáka má totiž slabost a nechce se role vzdát bez boje. Zmínit si zaslouží i fakt, že Deadpoolovo samostatné dobrodružství by (na rozdíl od toho wolverineovského) mělo být patřičně krvavé a brutální. Konečně někdo vyslechl fanoušky!
Držme tedy palce První třídě, aby to pod vedením talentovaného Matthew Vaughna (Hvězdný prach, Kick-Ass) dotáhla k těm nejlepším možným známkám. Rozhodne o osudu celého X-meního universa.