adam-frous

Adam Frous
20

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Hazbin Hotel
    Hazbin Hotel (2024)
    10
    Pokaždé když si člověk myslí že další epizoda nemůže byt lepší, tak je ještě lepší. Postavy mají hloubku, je to zajímavý svět a odráží spoustu ze skutečného. Hudba je neuvěřitelná, animace je skvělá a unikátnost postav je skvělá. Naposled jsem byl takhle nadšený z kreslené show bylo když vyšel Rick a Morty (nepočítám do toho anime). Příběhu taky nechybí věci o kterých lidé mohou spekulovat a jsem si jistý že pokud si udrží takovýhlé tempo, Hazbin Hotel bude jeden z nejlepších novodobých seriálů.
    • Hudba
    • Postavy
    • Příběh
    • Animace
    Oppenheimer
    Oppenheimer (2023)
    9
    Skvělé herecké obsazení. Skvělá hudba která mě držela v jednom kuse v napětí. Jediné co bych vytknul a to je jen můj osobní názor je že jsem nemusel tolik prostřihy na výbuchy, atomy a efekty. Ale jsem si jistý že to je pozitivum tohohle filmu, takže to je jen moje osobní věc.
    • Hudba
    • Herci
    • Režie
    Spider-Man: Napříč paralelními světy
    Spider-Man: Napříč paralelními světy (2023)
    10
    Perfektní film. Drama, akce, emoce a to vše řečeno neuvěřitelnou animací která se mění s každým typem Spider man. Soundtrack opět bombový. Sice příběh je o Milesovi, ale mnoho postav dostává své momenty. Akce je taky skvělá hromada. A hlavní věc je že film si užijí všichni, fanoušci komixů i lidem co se zalíbil první díl. Hlavně fanoušci komixů si zamilují reference, objevení ostatních spider manu a jejich záporáků a poukázání na jiné reality. Zaporák/záporaci jsou taky skvělý. Rozhodně doporučuji. Anglicky je nutný ale i čeština se povedla. Tak neváhejte a podívejte se na toto dobrodružství. (Modlím se že nebudeme muset čekat až moc dlouho)

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci