Profilový obrázek

l0g0s

Komentáře 10

Od nejnovějších
  1. Temný rytíř
    Temný rytíř (2008)
    10
    "Temný rytíř" je nesmírně působivým pokračováním Batmanovy ságy. Heath Ledger v roli Jokerem vytváří ikonický výkon, dodávající filmu temnou a nekompromisní atmosféru. Christian Bale jako Batman a Aaron Eckhart jako Harvey Dent také excelují. Film kombinuje vynikající herecký výkon, výjimečný scénář a vizuální efekty, čímž přináší jedinečný zážitek. Temné tóny, morální dilemata a napínavý příběh představují "Temného rytíře" jako výjimečné dílo žánru superhrdinských filmů.
  2. Temný rytíř povstal
    Temný rytíř povstal (2012)
    9
    Temný rytíř povstal uzavírá Nolanovu epickou Batmanovu trilogii s dechberoucím finále. Christian Bale opět brilantně ztvárňuje Bruce Waynea, který čelí novému temnému nepříteli, Baneovi, hranému skvostně Tomem Hardym. Film exceluje ve svém narativním bohatství, přináší dramatický vývoj postav a epickou škálu akčních scén. Anne Hathaway jako Catwoman dodává příběhu nečekanou dynamiku. I přes svou délku udržuje diváky napnuté až do poslední chvíle, poskytující důstojný závěr pro fenomenální trilogii.
  3. Joker
    Joker (2019)
    10
    Všechno fungovalo skvěle. Phoenix výborná volba, které se vyplatila. Hudba naháněla husí kůži.
  4. Dva a půl chlapa
    Dva a půl chlapa (2003)
    9
    První série perfektní. S počtem sérií kvalita lehce upadá. Zlom nastává odchodem Charlieho, poté je pro mě seriál v podstatě nekoukatelný.
    • Poslední série bez Charlie Sheena