ERRATICWEEDLUCK

Komentáře 8

Od nejnovějších
  1. Genndy Tartakovsky's Primal
    Genndy Tartakovsky's Primal (2019)
    10
    Tady není snad co vytknout. Animace? Komiksově laděná, místy neuvěřitelně kreativní a krásná. Soundtrack? Když vás do děje neponořují zvuky přírody, hučení, vrčení, řvaní a později dokonce překvapivě ( překvapivě, neboť si už člověk říkal, že snad není ani potřeba) mluvené slovo, tak přichází na scénu Soundtrack který vám předá všechny ty emoce co je potřeba. A co samotný děj ? O čem to je ? Hlavně o jednom silném poutu mezi neandrtalcem ( Spearem) a dinosauří slečnou/paní ( Fang ). Oba v sobě mají bolest. Oba v sobě mají sílu a vztek které je dokáže držet na nohou, tam kde by jiní padli. A když už jeden nemůže je tu ten druhý. Nakonec nám tu vzniká neodlučitelná dvojice. A pozor to vše ve světě a době kdy nikdo nemluví. Opravdu za celou tu první řadu není potřeba slov jen zvuků a obrazů. Až na konec první řady. Tady nechci spoilerovat, ale právě koncem první řady se svět náhle z té vší divočiny strašně rozroste a tam venku je celý svět divoký zase jiným způsobem. To jak ho naše hlavní dvojice začne objevovat a proč je jen posunutí na další nečekaný a o to skvelejší level. A do jakého postavení jsou v jistém bodě posunuty hlavní postavy dává člověku pocit, že se role začínají místy otáčet ale každý má ty své chyby a motivace. Já jsem z toho upřímně úplně nadšený. Hltal jsem každý díl a u tří dílné zaležitosti v druhé řadě jsem byl snad za celou sérii nejvíc vytočený na absolutně svinskou záporačku. Protože ať se tam děje cokoli a ať je to chyba kohokoli hlavním hrdinům nelze nefandit. Nasilí zde rozpumpuje srdce, ale nakonec to není vůbec to hlavní ač bez toho by to nebylo ono. Zatím jsou venku dvě řady, prý vznikne i třetí. Ovšem konec druhé byl poněkud uspěchaný a lehcepodivný, pocitově odbytý. Doufám, že třetí řada nějak obohatí to co bylo doposud k vidění. A snad třeba není vše jak se zdá či není vše definitivní.
    • Můj názor mluví za vše
  2. Metalocalypse: Army of the Doomstar
    Metalocalypse: Army of the Doomstar (2023)
    10
    Ač to samozřejmě nejdřív úplně po*rali ( co jiného od nich čekat, ale to už tak s nimi bývá) a byli sražení na kolena, na úplném konci se DETHKLOK vykoupili v tomhle filmu kde se celý svět stane brutálním a zničeným místem kterým může a musí nahlas znít metal, aby zas jednou mohlo být vše +- v těch starých zajetých kolejích.
    • Animace o něco lepší než v seriálu
    • Opět dobrá hudba
    • Ač je ho méně, ale stále tam prosakuje , tak ten typický humor
    • Zde konečně na plno člověk cítí proč ti chlapi spolu jsou v jedné kapele a proč nemůžou fungovat každý samostatně
    • DETHKLOK zde nepůsobí jako to stejná kapela, ale jsou to horší a jiné časy
  3. Metalocalypse
    Metalocalypse (2006)
    10
    Těšil jsem se na to až si pustím každou další epizodu a uvidím tu bandů debilů po nějakém průseru zase zahrát nějaký brutální song. Jejich hudbu poslouchám teď denně a asi se ani nedivím, že lidi i přes všechny ty hrůzy co sebou přinášela kapela, byli ochotní uvalit za lístek cokoli a třeba i zaplatit životem. Epické nastupy na scénu a slovy nepopsatelné koncerty na pódiích s nejlepším zvukem daly odpustit vší té rozmazlenosti, debilitě a nebezpečnosti existence Dethklok.
    • Absurdní humor
    • Ta hudba. TA BRUTÁLNÍ METALOVÁ HUDBA !!!
    • Ač je zo banda blbečků co se nedokáže postarat sama o sebe. DETHKLOK.
  4. Stovky bobrů
    Stovky bobrů (2024)
    10
    Deset dávám hlavně, protože mi to strašně zvedlo náladu jako dlouho nic. Tak jednoduchý koncept. Žádne velké efekty. Žádný hluboký a velkolepý příběh. Jen humor a plno šíleností. Zvířata jsou lidi v těch nejjednodušších oblecích zvířat. Hlavně kůň už nemohl být snad víc jednoduchý. Hlavní chlapík s jeho humorem a výkony udržel mojí pozornost od začátku do konce. Tady fakt nemá cenu nic moc popisovat a prozrazovat, zkrátka je to sranda která stojí za vidění. A kdo hraje hry si v tom taky najde to svoje. Prostě taková pičov*na až je to dobré.
    • Obchodníkova dcera. Ta by mi taky , stejně jako hlavnímu chlapikovi, za to všechno stála. Vůbec se mu nedivím. Krásná to žena.
    • Ten humor.
    • Styl černobílá groteska, byl určitě tou nejlepší volbou pro tuhle šílenost.
    • Tempo které mě udrželo v pozornosti a dobré náladě.
    • To jak moc jsem se nasmál.
  5. Šílený Max 2 - Bojovník silnic
    Šílený Max 2 - Bojovník silnic (1981)
    8
    Max je samotář a nechce si nikoho pouštět k tělu a od minulého dílu je jasné proč. Raději sám na sebe, když jeho blízcí umírají. Raději se vyhýbat bolesti, žít si život, kde je v ohrožení jen on sám, ale přece jen v sobě stále má své staré já a toho poldu ochránce. Přece jen je to dobrý člověk nucen být drsný v drsném světě aby přežil. A s ním i jeho pes. Kdo má rád psy a jeho pes je ochotný mu bez vodítka být po boku, ten nemůže být zlý. A k takto složitému charakteru se najednou dostane v tomhle pouštním post apo světě Gyro co je dlouho sám. Vtipálekco je trochu na hlavu. Má zřejmě jen své hady a Gyroplán. Zpočátku ochoten pomoci jen aby nebyl zabit, později přítel ochotný pomoci větší věci a s novým domovem který nalezne v ohrožené skupině lidí. Onou hrozbou je hlavně natolik škaredý , že se musí skrýt za maskou, ale řízek jménem Humungus a jeho narušené zvíře Vez s gangem absolutních magorů bez zábran. Pro palivo jsou očividně riskovat cokoli, stejně jako skupina lidí co palivo vlastní. A ve středu toho všeho, samozřejmě na straně dobra , stojí Max. A už jen tohle musí přeci stačit k tomu aby si člověk řekl , že to musí být zajímavý film. Teď si ještě k tomu přidejte to, že je to vše v opravdových kulisách, žádný greenscreen. Soundtrack tak dobrý, že vám prodá všechny emoce které má a podtrhuje všechno dění lehce temným stylem. Herci i herečky vás určitě nenechají si na chvíli myslet, že do co se děje jen hrají. Jakoby se to fakt dělo, jakoby se jich to týkalo a tuhle divočinu už zaživali několik let. Jakoby tam fakt žili a svět už hold byl takový. Samozřejmě, že je to film že začátku osmdesátých let a některé zrychlené záběry vás z této fantazie vytrhnout, ale pak jste opět zpátky v těch nehostiných podmínkách Australské pouště.
    • Mechanik a jeho pomocník co umí zřejmě lépe řvat :D
    • Soundtrack
    • Atmosféra
    • Akce co mají jen Mad Max filmy
    • To zrychlování záběrů. I když chápu, že tím měly auta působit jakože jsou ještě rychlejší než byly
  6. Papežův vymítač
    Papežův vymítač (2023)
    4
    No nic nového pod sluncem až na vtípkujíciho exorcistu. Film plný klišé a věcí co už jste určitě viděli jinde jen trošku jinak. Takže to všechno halo bylo jen kvůli jménu Crowe. Takový film na jedno podívání a ještě spíš tak do pozadí k něčemu. To je tak v ranku The Nun ať jedničky nebo dvojky. Spoilerově Jako upřímně jít na to do kina asi lituju stejně peněz jako když jsem byl se segrou na The Nun 2 . Tím že jsem to viděl doma tak ok no. Tam všichni všechno od toho demona ustáli. Tam ženská už poněkolikáté letí proti zdi, dostává přes hubu od posedlé dcery ( která mimochodem otočila hlavu o víc jak 180 a pořád cajk ) a rozjebe s ni i umyvadlo ( na hlavě u ucha trochu krve ) i tak tam furt stojí na svých nohách. Ona žije. I ta dcera co už po prvním hodu vyflusla krve že by člověk řekl že má urcitě vnitřní krvácení. Ještě se párkrát proletěla i ke stropu. Včetně toho krku .Žije. Ten synek to všechno ustál . A, že toho bylo. A little panties sniffer španělský otec nakonec vše zachrání jednou motlitbou a hecungem. Asi že viděl Crowa předtím jak na ženskou létající ze strany na stranu ve skříni dělal prstíky křížky ve vzduchu a mumlal si pro sebe motlitbičku a ono se to uklidnilo ... tak je možné vše. Your soul is mine! Mě dostalo úplně. :D Očividně ne chlapče. Vymítač je tvrdý chlapík. Skočí s lanem kolem krku z patra že se oběsí, a že to škublo. Možná by to někomu i dost možná natrhlo minimálně krk. pevný krk exorcisty ustojí vše Očividně. Chlama za chlamou. A vůbec to nebylo ani strašidelné. Žádná atmosféra.
    • Nevypadá to úplně škaredě
    • Jde tam vidět tu snahu
    • Myslím , že i kdyby ty ženské ten démon vyhodil oknem a dohodil je až někam na jiný kontinent vstanou a budou brečet pro syna/bráchu
    • Jen výhrůžky a žádná smrt. Všechna zranění od démona se dají rozchodit. jak z něho má mít někdo respekt?
  7. Normálka
    Normálka (2010)
    10
    Tak tohle se pro mě stává jeden z mých nejoblíbenějších animovaných seriálů vůbec. Určitě se kouknu někdy znovu. Ta naprosta absurdita, ale zároveň kreativita a humor. Tahle Regular Show mi v práci zlepšovala náladu poslední tři měsíce a bude mi chybět.
    • Šílenství, absurdita, humor, skvělé charaktery, úsměv a dobrá nálada u každého z dílů, Pops
    • samozřejmě Mordekai a Rigby
    • Řev Muscle mana
    • Benson a jeho nervy
    • Skips ten největší frajer s dobrým dabérem
    • pozitivně naladěn k čemukoli Hi five ghost
    • celkově dabéři a Hlášky
    • Animace
    • Tam nějaké jsou ?