Profilový obrázek

padre

1 288

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Boba Fett: Zákon podsvětí
    Boba Fett: Zákon podsvětí (2021)
    6
    V jednotlivostech skvělé, ale jako celek to zadrhává. Zvláštní dramaturgická volba, kdy minimálně třetina série je vlastně převlečená jiná série a velmi obyčejné finále tomu podráží nohy. Z Boba Fetta se určitě dá vymáčknout víc, jak ostatně v minulosti ukazovali i třeba komiksy. Za linii s Tuskeny a některé až dechberoucí vizuály si to ale pozornost Star Wars fanouška zaslouží.
    Uncharted
    Uncharted (2022)
    5
    Další zpackaná filmová adaptace videohry, kde to vypadá, že tvůrci nepochopili přednosti předlohy. Ve výsledku vznikla jen tuctová akční podívaná, kde nepřesvědčí humor, efekty ani samotné postavy. Casting a práce s herci jsou přinejmenším pochybné a i přes to že se u filmu pravděpodobně nebudete nudit, tak kroutit hlavou určitě budete. Radši se znovu podívám na o něco povedenější adaptaci Tomb Raidera.
    Wonder Woman 1984
    Wonder Woman 1984 (2020)
    4
    Naivní, ošklivě vypadající film s nehrající Gal Gadot a Chrisem Painem s kocovinou. Dianiny proslovy tahají za uši a celkově film nedává smysl. Pokus o 80s stylizaci taky nevyšel a nezachraňuje to ani Pedro Pascal, kterému role záporáka moc nesedla. Pokud vznikne další WW film, tak doufám že se tvůrci poučí a pochopí že současný způsob pojetí postavy se zdá jako slepá ulička.
    Love, Death & Robots
    Love, Death & Robots (2019)
    10
    Tenhle projekt mě hodně potěšil. Možná se po internetu podobných kraťasů válí plno, ale v takhle ucelený sbírce jsem si je nechal líbit a když skončil jeden, tak jsem se těšil jaká stylizace, příběh a pointa na mě čeká v dalším. Jsou tam méně dobrý, dobrý i skvělý kousky, ale bavilo mě všechno. Doporučuju nejen všem fanouškům fantastiky a animace. Navíc na Netflixu s CZ titulkama už od vydání. Osobní TOP 3: Secret War, Good Hunting, Zima Blue...
    Smrtelné stroje
    Smrtelné stroje (2018)
    6
    Koukatelná fantasy/sci-fi/pohádka v neokoukanym prostředí. Ano scenáristicky občas zadrhává jak nepromazanej motor (haha). Ústřední herecké duo mohlo být charismatičtější a už mi není 15 abych se s ním dokázal ztotožnit, přesto jsem si ty 2 hodiny v Imaxu užil. Kdo šel na young adult a čekal něco ve stylu Mad Maxe, tak je blázen. Jo a díky za jasnej konec, další ságu co se možná ani nepovede ukončit svět nepotřebuje. Spokojenejch 3 a pul*

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci