Profilový obrázek

Alaitos

Komentáře 63

Od nejnovějších
  1. Armáda mrtvých
    Armáda mrtvých (2021)
    4
    Snyder si po Watchmen střihl další parádní úvodní titulky. Zbytek filmu je však zbytečně dlouhý a ne tak zábavný jak mohl být.
  2. Turistas
    Turistas (2006)
    6
    Závěrečná podvodní naháněčka výborná, nepamatuji se, že bych něco takového ve filmu předtím viděl. Bohužel to má poměrně pomalý úvod a když už se začne něco dít tak to brzy skončí.
  3. Sentinelle
    Sentinelle (2020)
    4
    Klasická netflixovina se všemi jejími klady i zápory. Máme tu silnou ženu, pochopitelně lesbu, znásilnění, nesympatického macho záporáka a všechny tyhle krásné věci okolo. Oceňuji krátkou stopáž, takže vás to ani nezačne příliš nudit.
  4. The Appearance
    The Appearance (2018)
    4
    Jo a proto se maj čarodějnice pěkně poctivě upalovat. Ale to by ten hlavní manekýn, pardon inkvizitor, měl snad vědět.
  5. The Wicked
    The Wicked (2013)
    2
    Asi by to bylo i na dvě hvězdy, ale kvůli těm ochotníkům, co tam hrajou jak na školní besídce, dávám jednu dolu.
  6. #Horror
    #Horror (2015)
    2
    Pipiny si zavřou telefony do trezoru, aby byly odříznuté od veškeré komunikace s okolním světem. Najednou se však začnou dít divné věci a když se to všechno začíná pěkně zvrtávat, tak jedna z nich najde funkční telefon v autě u svého čerstvě vykuchaného otce. Co udělá? Zavolá samozřejmě mamince, a když ji to dotyčná nezvedne, telefon nechává na místě a jde pryč. Telefonát na policii by to totiž vyřešil obratem a to bychom přišli o další půlhodinu sledování počínání hysterických debilek. Ještě, že z nich většina natáhla brka, za což dávám jednu hvězdu.
  7. Veliká
    Veliká (2020)
    8
    Nevím, komu můžou zrovna zde vadit černoši na carském dvoře. Dyť celý tento seriál je historický nesmysl. Výborně napsaný a zahraný historický nesmysl.
  8. Vidím tě
    Vidím tě (2019)
    6
    Trochu mě zaráží, že u tohoto filmu není uveden mezi žánry horor. Vidět Helen Hunt, která vizáží začíná připomínat Masona Vengera, byl jeden z nejděsivějších zážitků za poslední měsíce. Jinak se ale jedná o velice zdařilou jednohubku s několika nečekanými zvraty.
  9. Joker
    Joker (2019)
    6
    Scénáristicky ani režijně mě tento film rozhodně nepřesvědčil, tři hvězdy víceméně jen za Phoenixe a hudbu.
  10. Vice
    Vice (2015)
    2
    Willisova elitní ochranka pravděpodobně nejprve prošla výcvikem střelby u Stromtrooperů, aby si následně střihla ještě kolektivní lobotomii. To samotného Bruce hraní v tomto filmu navíc tak moc nebaví, že od něj nečekejme víc než dvě jeho standardní herecké grimasy ... což je ale na druhou stranu hned o jednu více, než předvádí nesympatická blonďatá buchta v hlavní roli.
  11. Zhasni a zemřeš
    Zhasni a zemřeš (2016)
    4
    Nemám rád horory, které děsí jen prvoplánovými lekačkami, takže za tohle palec dolů. Oceňuji však absenci otevřeného konce a poměrně sympatické postavy.
  12. John Wick 3
    John Wick 3 (2019)
    4
    Jo akce je dobrá, ale je to pořád furt to samé dokola. Příběh prakticky není a mimo souboje s noži v tomto filmu není nic co bychom už neviděli v předchozích dílech. I samotný závěr je prakticky totožný s dvojkou a já se nemohl dočkat až to celé konečně skončí. Pokud bude čtyřka, tak bych u ní prosil někoho s trochu jiným přístupem k látce.
  13. Assassin's Creed
    Assassin's Creed (2016)
    8
    Dlouho jsem shlédnutí tohoto filmu odkládal. Na základě zdejších hodnocení a i tomu, že jsem nepoznamenaný herní předlohou, mě Assassin's Creed nijak zvlášť nelákal. Nakonec jsem do toho šel a musím říct, že jsem zcela spokojen. Dobrý příběh, přiměřená stopáž, přehledné a dobré souboje. Nemám víceméně co vytknout a s chutí bych si dal další díl, kterého se však vzhledem k finančnímu výsledku jedničky nejspíš nedočkám.
  14. Opičí král
    Opičí král (1982)
    4
    Matně si pamatuji, že jsem se na tuto ujetinu jako malý díval a už tenkrát jsem se od toho nemohl nějakým zvráceným způsobem odtrhnout :)
  15. Tohle je Sparta!
    Tohle je Sparta! (2008)
    0
    Takhle se vydelavaji penize! Film ma bez zaverecnych titulku jen neco malo pres hodinu a pusobi velice amatersky, co do hereckych vykonu, i co do celkoveho zpracovani a vizualnich efektu. Presto behem prvniho tydne v americkych kinech vydelal 17 milionu dolaru, takze se obavam, ze podobnymi kravovinami nas budou jeho tvurci zasobovat i nadale.
  16. Králové ro(c)ku
    Králové ro(c)ku (2006)
    6
    JB & KG v psychedelické náloži, přesně tak jak je máme rádi. Speciální uznání pak míří do pekla k satanovi Davidu Grohlovi a do metalového nebe (dnes již bohužel doslova) Ronnie Jamesi Diovi.
  17. Život pod vodou
    Život pod vodou (2004)
    6
    Filmu určitě nechybí takový ten typický Andersonovský feeling... najdeme zde spoustu bizarních postaviček, absurdní dialogy, příšerné úbory a celé je to točené v retrostylu klasických dokumentárních filmů 70.-80. let. Za plus se dá považovat i nelineární a nepředvídatelný děj. Ale narozdíl od Takové normální rodinky mi tento snímek přišel absurdní až příliš. Kdyby se v něm stala sebevětší šílenost, tak by mě to ani nepřekvapilo. Ale není to špatný film, sice se nebudete řehtat od začátku do konce, ale úsměv vás bude provázet velkou část filmu. A Willem Dafoe s kratasy je vyborny :)
  18. Vlasy
    Vlasy (1979)
    8
    Výborný muzikál Miloše Formana, ve kterém mimo skvělé hudby nade vše ční vynikající výkon Treata Williamse. Změny v ději oproti původnímu příběhu muzikálu (hlavně závěr) jsou v tomto případě velkým plusem a výrazně zlepšují výsledný zážitek.
  19. Collateral
    Collateral (2004)
    8
    Film je v některých místech trochu příliš nelogický a příběh celkem snadno předvídatelný, přesto se však díky skvělé režii a hereckým výkonům jedná o velmi solidní nadprůměr.
  20. Král Artuš
    Král Artuš (2004)
    6
    Po nepříliš příznivých recenzích jsem k tomuto filmu přistupoval spíše s nedůvěrou.Nyní, po jeho shlédnutí musím říci, že to zas tak strašné není. Mezi hlavní plusy bych zařadil kameru, pěkné prostředí, aspoň malou snahu o historickou přesnost a především Stellana Skarsgarda. Na druhou stranu se mi nelíbily přehnané akční scény (tu bitvu a jezeře snad nemohl režisér myslet vážně), příliš správňácký Clive Owen a dále herecký výkon Keiry Knighley, která je sice pěkná na pohled, ale když se pokusí o hraní, tak to začíná skřípat. Co říci na závěr? Král Artuš je ryze průměrný film, během jehož sledování se celkem dobře bavíte, ale rozhodně ve vás nezanechá nějaké dlouhodobější pocity.
  21. Vybíjená
    Vybíjená (2004)
    6
    Jsem fanda Bena Stillera, jeho komedie jsou mi mnohem bližší, než třeba ty Sandlerovy. Proto jsem se na Vybíjenou velmi těšil. A zklamán jsem rozhodně nebyl - spousta skvělých hlášek, situací a cameo rolí. Musím však říct, že je to o malý chloupek horší než můj oblíbený Zoolander. I tak to ale stačí na pohodové tři hvězdičky.