Profilový obrázek

Hruby81

969

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Avatar: The Way of Water
    Avatar: The Way of Water (2022)
    10
    Druhý díl Avatara The way of The water je za mě lepší jak první díl a James Cameron opět ukazuje jak schopný to je člověk. Svět je velkolepější jak v prvním díle a to hlavně ve vodní říši, který se naplno ukazuje ve druhé části filmu, která je sice pomalejší, ale Cameron nám chce ukázat nádhery Pandory jak ji neznáme a daří se mu. Vodní zvířata nejsou bez nápadu mají i svoje ministory a celkově je úžasné jak si Cameron dokázal vytvořit tak užasný svět. Co se týče charakterů postav tak se nám vrací hlavní hrdinové a přidávají se další postavy, které jsou ta mě dostatečně prokreslené až na spajdra, který se mi zdál nemasný neslaný. Vrací se nám i záporák s prvního dílu, a ikdyž se zdá že je to vzhledem ke konci prvního dílu nemožné, tak si to Cameron pohlídal a zapadá to do sebe. Jedno velké mínus pro mě na tomto filmu je že konec je otevřený a vzhledem k tomu kolik musí vydělat je to celkem risk. Nu což snad to vyjde a dočkáme se třetího dílu. 9/10
    Zootropolis+
    Zootropolis+ (2022)
    6
    Disney se snaží rozvíjet postavy s filmu Zootropolis. U některých dílů se jim to daří lépe a u některých zase hůře. Myslím že kdyby si s tím dali více práce mohlo by se jednat o příjemné doplnění příběhových linek.
    Daredevil
    Daredevil (2015)
    10
    Seriál Daredevil má dechberoucí příběh chlapa, který v dětství oslepl díky chemikáliím. Díky tomu však dostal lepší vnímání v ostatních smyslech. Díky tomu bojuje po nocích se zločinem a během dne pracuje jako právník. Seriál má nádhernou choreografii v boji krásné záběrování. Avšak hodně některé díly seriálu jsou zbytečné a uměle natahují děj. Poslední série je po stránce bojového umění horší a celkově je třetí série nejhorší z trilogie, jinak se jedná o úžasný seriál, který bych doporučil všem.
    Rivalové
    Rivalové (2013)
    10
    Příběh rivalové vypráví o známých pilotů F1 Nikoho Laudy a Jamese Hanta, které pohání nejen adrenalin, ale také rivalita . Oba dva piloti si během celého filmu jdou po krku, avšak oba dva na to jdou jiným způsobem. James Hunt jde po Nikim tvrdě a agresivně, aby dosáhl svého, ale Niki Lauda na to jde chytře upravuje si vůz tak, aby se mu lépe jezdilo, a aby byl rychlejší. Však jednoho dne na okruhu v Německu varoval závodníky že je nebezpečné závodit, jelikož byl silná déšť a navíc je to jeden s nejnebezpečnějších okruhů. Hunt však přemluvil většinu aby hlasovali pro to, aby se nakonec závod jel. Na této trati Niky ztratil hlavu a havaroval. Po náročné léčbě se však Niky vrací na trať. Hunt si uvědomí že na to šel špatně a chyboval. Niky i James si k sobě nacházeli cestu. Jelo se pár závodů, kdy na tom posledním Lauda vzdá závod kvůli silnému dešti a díky tomu Hunt zvítězí. Na konci příběhu vidíme že s obou rivalů se stali dobří přátele . Tento snímek je dechberoucí zážitek, který nám ukazuje dvě rozdílné osobnosti ve světě motorizmu, které však mají k sobě blíže než se zdá.
    Steve Jobs
    Steve Jobs (2015)
    10
    Snímek Steve Jobs je příběh vizionáře, který si šel tvrdě za svým a udělal vše proto, aby dosáhl toho co bylo podle něj nejlepší. Příběh který má zajímavé postavy a fantastické herecké obsazení. Bohužel má i hodně chyb jak v chaotickém střihu, ve kterém se jen málokdo vyzná tak i v dírách v příběhu. Podle mého názoru je tento film dělaný spíše pro fanoušky společnosti a historie Apple, a také fanoušci samotného Steva Jobse.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci