OndraSed9

Ondra Sedláček

Komentáře 19

Od nejnovějších
  1. Black Panther
    Black Panther (2018)
    10
    Film Black Panther je úplně nový druh Marvelovek. Tento snímek nám více přiblížil již Capitan America: civil war. Ve filmu se mísí zábava, napětí, akce a to celé je doplněno báječnou hudbou. Také se tu seznámíme s novými postavami a přiblíží nám to očekáváné Avengers 3
  2. Avengers: Infinity War
    Avengers: Infinity War (2018)
    10
    Avengers 3 je podle mého vůbec nejlepší Marvel film který jsem kdy viděl. Mísí se zde zábava, napětí, akce, ale hlavně jsou tu všichni mí oblíbení super hrdinové pohromadě. Nejlepší na tomto všem však je Thanos, kterého ztvárnil Josh Brolin. Jeho výkon ve filmu byl naprosto výborný.
  3. Jurský svět: Zánik říše (5)
    Jurský svět: Zánik říše (5) (2018)
    7
    Druhý díl Jurského světa sice nebyl podle mého tak dobrý jako první díl, ale i tak měl své kouzlo. Objevilo se zde spousta nových druhů dinosaurů, kteří se zde ještě nikdy neobjevili. Také jsme se podívali do nových lokací a zažili mnoho dechberoucých scén a některé byly celkem strašidelné.
  4. Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2016)
    9
    Tento film je vážně báječný. A to nejen svým nápadem vytvořit super tým že skupiny padouchů ale i svým dějem. U tohoto filmu se i opravdu zasmějete. Myslím že Marvel by se měl od DC comics hodně co učit. Jak udělat akčně nabytý film a přitom a by byl zábavný. Nejvíce mě však na tomto filmu zaujal Joker i když bych s ním zde udělal více scén. Zkrátka řečeno je to báječný film.
  5. Poslední Mohykán
    Poslední Mohykán (1992)
    10
    Tento film patří suverénně k těm nejlepším co jsem kdy viděl. U tohoto filmu mě dostal jak báječný příběh plný emocí, tak i ještě lepší hudba která byla k tomuto filmu napsaná. Ve filmu natchne i překrásná příroda, která je zde vidět. Tento film musím prostě doporučit úplně každému protože je vážně báječný. Pro fanoušky filmů z období osídlování Severní Ameriky je tento film jak dělaný a bude se jim dozajista zamlouvat.
  6. Falešní poldové
    Falešní poldové (2014)
    9.5
    Tato komedie patří k těm nejlepším co jsem kdy viděl. U tohoto filmu se opravdu zasmějete. Je tu jak dost báječného humoru tak dost akce. Tuto komedii bych doporučil jak jednotlivci tak i jako báječný film na večer pro skupinu. Prostě řečeno u této komedie se zasměje každý. A nápad o dvouch chlapcích kteří si hranou na polský je také báječný.
  7. Tenkrát na Západě
    Tenkrát na Západě (1968)
    8
    Báječný film z prostředí divokého západu s báječným dějem, ale ještě lepší hudbou, která se vám vryje do paměti. Tento film není jen tak obyčejná kovbojka, ale opravdu báječný film s propracováným dějem. Jednoduše řečeno je to výjimečný wesrwen a stojí za to.
  8. Nedotknutelní
    Nedotknutelní (2011)
    9
    Podle mého je toto nejlepší francouzský film jaký byl natočen. Příběh je silně emociální a přitom velmi zábavný. Příběh pojednává o bohatém voříčkáři, který je chromý a o jeho černožském pečovatli, který mu vráti chuť do života. Tento film je prostě řečeno báječný.
  9. Gladiátor
    Gladiátor (2000)
    9.5
    Báječný film s Russellem Crowem v hlavní roli.Tento film zaujme především zajímavým dějem, skvělou akcí, ale i zajímavými lokacemi. Příběh se odehrává v Evropě, ale i Africe a pojednává o zradě a pomstě. Prostě řečeno báječný film v režii Ridleyho Scotta.
  10. Star Wars: Síla se probouzí
    Star Wars: Síla se probouzí (2015)
    9
    Sedmý díl série Star Wars se mě osobně velmi líbil. Vynikají zde skvělé efekty, dobrý příběh a hlavně je tu snad nejlepší záporná postava ze všech dílů. Takže bych doporučoval na tento film zajít.