freerider

Martin Rebroš

Komentáře 7

Od nejnovějších
  1. Rivalové
    Rivalové (2013)
    10
    Woooooooooow!!!! Film mne zaujal především pro zachování a vyzobrazení toho jak to v této branži fungovalo... Ach -> krásná doba to byla, dnes je internet plný starších záběrů kdy jezdec vysedl z formule, vzal si pivko a zapálil Marlboro.... dnes je to naopak, samé restrikce a nařízení.... škodat hoto.... Film není nutné dokoukat do konce, on sám Vás nepustí pryč! 100%
  2. Dědictví aneb Kurva se neříká
    Dědictví aneb Kurva se neříká (2014)
    1.5
    Bohužel jedním Slovem zklamání.... Původní díl byl opravdu uměleckým dílem hraničícím s vrcholem nevkusu, ale díky tomu mne velice pobavil a snad dnes již legendární hláška: "Bohušu, kurva se neříká" musí přesvědčit každého, že toto "dílo" je opravdu jen pokus o vytažení peněz zlidí... takže NE
  3. Godzilla
    Godzilla (2014)
    5
    Na první dojem zajímavá podívaná, díky které jsem si ovšem připoměl, že staré Godzille se nic nevyrovná. Ale vesměs doporučuji!
  4. Millerovi na tripu
    Millerovi na tripu (2013)
    8.5
    Vřele doporučuji, výborná odpočinková podívaná. Přemlouval jsem se k tomuto filmu a mohu jen doporučit pokud potřebujete "vypnout po dlouhém pracovním týdnu.
  5. Vlk z Wall Street
    Vlk z Wall Street (2013)
    10
    Nevím jak to LeoDi dělá, ale když nepočítám Titanic, tak každý film s ním v hlavní roli mě pohltil. Trochu mě překvapil čas 3 hodiny, ale musím uznat že ani jednou jsem za ty 3 hodiny nenudil a naopak film působí velice inspirativně. Dle mě velká paráda! :)
    • Herecké výkony
    • 3 hodiny které nenudí
    • četl jsem knihu a film se velice povedl!