Jdi na to

74%
Jdi na to
Plakát traileru

Dva týpkové mají různé životní osudy, než je náhoda svede dohromady. Rosco Frazer a Doug O'Riordan spolu zažijí pár zvláštních situací, když jsou nejprve považováni za zločince, posléze ovšem za super-tajné špióny a do rukou se jim dostane milión dolarů v hotovosti. Jako agenti Steinberg a Mason bojují proti organizaci šíleného gangstera K1, který má plán na ovládnutí země tak, že z lidskeho vědomí smaže čísla. (oficiální text distributora)




Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Typická Spencerovka. Žádný hluboký příběh, hromadné rvačky a nesmyslný BIG BOSS :) oddechovka let osmdesátých a devadesátých. Nyní už to nemá to správné kouzlo, ale pořád je to pohodová odlehčená komedie, která by snad neměla nikoho urazit.. dobré - 60%
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
9
Jeden z těch lepších snímků dua Spencer & Hill, kde se divák dočká všeho, co od této dvojice očekává. Typické setkání pánů v motorestu, kde Hill tradičně vyprovokuje rvačku, jejich společný odchod, aby se ihned dostali do maléru. Tentokrát jsou omylem považováni za agenty. Příběh působí dojmem parodie na známé bondovky a to právě propůjčenými určitými scénami. Humor, akce, genialita každé minuty. Tento snímek je viditelně propracovaný do každičkého detailu. Pro shlédnutí dobrá volba.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Nezapomenutelní Terence Hill a Bud Spencer jako vždy vtipní a nepřehlednutelní.

Dodatečné informace

Původní název:
Nati con la camicia (více)
  • USA Jdi na to
  • USA Nati con la camicia
  • USA Choď na to!
  • USA Go for It
Země původu:
USA, Itálie
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup