Jaguár

60%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 291 bodů
6.5
Pěkný, celkem nenáročný snímek se skvělým Jeanem Reno. Je to taková devadesátková klasika, žádné štráchy s tím, nějak to dopadne a na mě to funguje. Rozhodně to není klenot kinematografie, ale krásné scenérie a slušná zápletka mi stačí, abych ohodnotil 65ti procenty. Dobře se mi na Jaguára dívá.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Nedokoukal jsem. Hodinu těžce o ničem - pochybuju, že se to během dalších 40 minut zlepšilo. Veber nepochybně umí, ale tady šlápl vedle.
lamps
lamps
15 170 bodů
6.5
Veber už natočil lepší a zábavnější snímky a Jean Reno ztvárnil mnohem ikoničtější postavy, ale i tak má Jaguár jisté kouzlo, které ho činí tak pohodovou a neotřelou dobrodružnou komedií. Možná je to tou nádhernou amazonskou přírodou, tím někdy poněkud bizarním smyslem pro humor, půvabnou Patricií Velasquez nebo prostě jen mou slabostí pro Vebera a Rena. Každopádně já se u toho bavil velmi dobře a těch 65% značí tentokrát mnohem víc zábavnou jednohubku než upachtěný průměr:-)
Cortyx
1 571 bodů
8
film se mi zamlouva svym pojetim a hlavne Jean Reno,byl pro mne v tomto filmu neprekonatelny,ale zbytkove je film takovy nanicovaty a oposlouchany