Rodinná rošáda

54%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
mojmir.sedlacek
6 050 bodů
4
Netoxická a neproblematická, ale také neslaná, nemastná, nezábavná, nezáživná. Taková je Rodinná rošáda, která ohraný příběh o probuzení v cizím těle zpracovává jako nudnou moralitu o síle rodiny a již nezachrání ani (na poměry filmu) kompetentní herci a neurážející řemeslo.
Pavliss
Pavliss
881 bodů
6
přináší úplně hrozné CGI dítě a psa
Dory28
Dory28
724 bodů
5
Je to opravdu velká blbost, a i celkem klišé, ale i tak jsem se pobavila. Myslím si, že když o adventu není na co koukat, tak je tohle ideální film, co si pustit s rodinou.
Taxxír
Taxxír
198 bodů
5
Pokud bych měl film brát jako komedii zasloužil by si tak max 2/10, ale tenhle film má v sobě něco navíc, příběh o rodině, která se naučí navzájem respektovat a doslova si zkusí jak moc těžké je žít život těch ostatních. A to jediné zachraňuje tomuhle filmu hodnocení.
Jakub Kryštof
Jakub Kryštof
72 bodů
5
Obyčejná rodinná zábavka, neurazí, ale ani výrazně nenadchne. Klišé zápletka díky hereckým výkonům vynikne mezi šedí nebo spíš červeno-zeleností dalších vánočních filmů. V konceptu prohození těl se snímek nebojí téměř ničeho a všechno to balí do hezkého kabátku. Nová vánoční stálice to asi nebude, ale na rodinný večer ideální.