Rodinná rošáda

54%
Rodinná rošáda
Rodinná rošáda je americká rodinná komedie. Walkerovi jsou pětičlenná rodina, kterou tvoří máma Jess, táta Bill, šestnáctiletá CC, čtrnáctiletý Wyatt a dvouletá Mia. Jejich život obrátí naruby záhadná událost, během které si čtyři starší členové rodiny vymění svá těla. V CC je máma a naopak a ve Wyattovi táta a naopak. V tu chvíli se musí obě dvojice poprat se starostmi těch druhých. CC a Wyatt konečně začínají chápat, nejen co je to být rodičem, ale i dospělým člověkem se všemi povinnostmi, a Jess a Bill se musí vrátit do svých pubertálních let. Zvládnout to ve škole s učením, se šikanou, na trénincích a večírcích a s prvními láskami svých potomků. Navíc mají i jeden společný úkol – záhadné kouzlo zvrátit a získat své tělesné schránky zpět.



mojmir.sedlacek
6 033 bodů
4
Netoxická a neproblematická, ale také neslaná, nemastná, nezábavná, nezáživná. Taková je Rodinná rošáda, která ohraný příběh o probuzení v cizím těle zpracovává jako nudnou moralitu o síle rodiny a již nezachrání ani (na poměry filmu) kompetentní herci a neurážející řemeslo.
Pavliss
Pavliss
922 bodů
6
přináší úplně hrozné CGI dítě a psa
Dory28
Dory28
709 bodů
5
Je to opravdu velká blbost, a i celkem klišé, ale i tak jsem se pobavila. Myslím si, že když o adventu není na co koukat, tak je tohle ideální film, co si pustit s rodinou.


Dodatečné informace

Původní název:
Family Switch (více)
  • USA Rodinná rošáda
  • USA Family Switch
  • USA Familia revuelta
  • USA Familjeförvirringen
Premiéra v ČR:
30. 11. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch