Alibi na klíč: Den D

71%
Alibi na klíč: Den D
Život Grega Van Huffela se po uzavření agentury Alibi.com, která pro své zákazníky vymýšlela nejrůznější alibi, změnil k lepšímu. V poklidném životě se snaží pokračovat a svůj vztah s milovanou Flo posouvá dále romantickou žádostí o ruku. Jenže to má háček. Před svatbou se musí rodiče obou partnerů seznámit a Gregova matka, jež je bývalou herečkou a otec, který je tak trochu celoživotním podvodníkem, nejsou zrovna nejlepšími rodiči na seznamování. Do hry se tak vrací agentura Alibi.com a s pomocí jeho kamarádů Mehdiho a Augustina začíná strastiplná cesta při hledání falešných rodičů.



Recenze: Alibi na klíč: Den D

Kinobox.cz
65%

Alibi na klíč: Den D nabízí víceméně to, co se od bláznivé komedie očekává. Jednoduchý děj, mírný stud z pobavení nad přiblblými vtipy a poťouchlé gagy. Dialogy pokulhávají a o celkovém vyznění není radno příliš přemýšlet, ale pokud kinematografii chápete jako příležitost k „vypnutí“, je tohle vypínák právě pro vás.


Meky
Meky
1 419 bodů
9
Philippe Lacheau je stálicí v komediálním žánru. Po úspěšné jedničce navazuje dvojkou, kde si udržuje vysokou kvalitu a v některých scénách jde ještě dál. Děj je dobře vystavěný, kdy se postupně nabaluje jeden průser na druhý, až to vygraduje slowmotion řežbou nakonci, kdy všechno praskne a divák dostane jeden záchvat smíchu za druhým. Samozřejmě tomu nechybí emoce, i kvalitní herecký ansámbl. Philippe si střihl hlavní roli společně s úžasnou Elodie Fontan, která snad nestárne. Nelze nezmínit ani jeho dva kumpány z alibi.com, kteří tvoří gro vtipných situací. Mohlo to být krapet delší, protože takové crazy zábavy není nikdy dost. Frantíci zkratka umí.

Dodatečné informace

Původní název:
Alibi.com 2 (více)
  • Francie Alibi na klíč: Den D
  • Francie Alibi.com 2
Premiéra v ČR:
15. 6. 2023
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Francie
Tržby:
34,11 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Alibi na klíč: Den D je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Alibi na klíč: Den D


Podobné


Powered byJustWatch