Vražda v Paříži

55%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Vražda v Paříží nabizí v podstatě totéž jako v prvním díle a to jak v kladech, tak záporech. Tudíž pokud se vám nelíbila Vražda na Jachtě, tak si tento díl ani nezapínejte. Byla by to pro vás absolutní ztráta času. Já mám rád Sandlera a jeho smysl pro humor, takže jsem i tentokrát vcelku spokojený. Má to své slabší momenty, ale jsou zde scény, které to naopak vyvažují do lepšího průměru.
Pete69
Pete69
30 208 bodů
6
Vražda na jachtě mě bavila o něco více, ale i Vražda v Paříži přináší lacinou, leč slušnou zábavu. Dostatek humorných scén. Adam Sandler a Jennifer Aniston je sourodá dvojice a sluší jim to. Stačí vypnout mozek a bavit se touto nenáročnou komedií. ok - 60%
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
5
Vražda v Paříži je lepší než Vražda na jachtě, k dokonalosti ovšem pořád chybí dost, kdyby snad mohl třetí film krapet opět posunout laťku a být skutečně dobrým filmem. V režii Jeremyho Garelicka sice film působí méně lacině, díky kratší stopáži rychle uteče a celé je to jednoduše snesitelnější, pořád to je ovšem tak nějak málo…..... Více zde
blazma
blazma
4 928 bodů
2
Jednička byla docela sranda. Na to, že komedie nemusím tak Adama Sandlera ano. Takže tady máme pokračování a oni z toho udělají absolutní a stupidní v některých momentech až přehnaně extrémní blbost, která není ani vtipná jen je prostě stupidní.
JaraSlama
JaraSlama
2 069 bodů
4
Druhý díl Krimi komedie se Sandler a Jennifer Aniston dorazil na Netflix. Po podprůměrné jedničce neexistoval jediný důvod, proč bych se na druhý díl měl těšit. A udělal jsem také dobře. Dvojka nenabízí nic převratného kromě změny lokace, jenž se přesunula z jachty do Paříže. Najdeme zde pár slušně vypadajících akčních scén, ale nic to nemění na tom, že herci nemají moc co hrát a postavy působí velice ploše.
jirikzaboj
jirikzaboj
1 628 bodů
5
O dost lepší, než první díl a podstatně zapamatovatelnější. Z prvního dílu si vlastně nepamatuji skoro nic a to je známka jeho kvality. Ta absurdita je neskutečná, ale občas jsou ty vtípky hezky načasované a Sandler je pořád ten stejný Adam, jakého známe a to myslím v dobrém. I když na legendárního Deedse, Click apod. to asi už mít nebude. Pro nedělní odreagování v pohodě. Film je mimochodem velmi pestrý, barevný a jde na něm vidět čím dál tím větší smlouva s Netflixem a Happy Madison.
ballvyr
ballvyr
182 bodů
3
hrozna blbpst narozdil snesitelné jednicky
lipavsky
lipavsky
175 bodů
5
O fous lepší než první díl hlavně díky produkci a akčním scénám, které jsou skoro až áčkové. Druh humoru a počet dobrých vtipů ale na stejné úrovni jako 1, tedy málo. Dialogy mezi Aniston a Sandlerem jsou nepřirozené, hrané a často přehrané.
wozanger
wozanger
27 bodů
10
nejspíš se to ne všem líbí ale já se u tohoto filmu bezprdele válel na zemi smíchy. pro mě dokonalí humor
  • humor
sonnySVK
sonnySVK
26 bodů
5
raz a dosť.