Terrifier 2

65%
Terrifier 2

Poté, co byl vzkříšen zlověstnou entitou, Art the Clown se vrací k tomu, co mu jde nejlépe - vyhlíží si teenagerku a jejího mladšího bratra, jimž hodlá halloweenskou noc proměnit v krvavé trýznění.



Scénář:

Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
Po prvych 10 minutach som si s hrozou uvedomil ze budem musiet trpiet dalsie 2 hodiny tejto bezeuchej blbosti. Iba hudba a mlada Lauren LaVera stoja za nejaku pozitivnu zmienku. Nechapem ten hype co tento film sprevadza.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
6
Ministerstvo moderního diváka doporučuje při filmu konzumovat kusy střep a šmrklpapíru..
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
6
Bomba! Toto som potreboval, litre krvy a nechutný, psychopatický klaun. Terrifier 2 je horor ktorý je ako tak príkladom ako má vyzerať fakt zvrátený film. Aj keď ma mrzí že je tam celkom málo vrážd a celý film je až príliš natiahnutý ale každá vražda bola naozaj brutálna. No ak nepočítame to že každá z obetí prežila odtrhnutie ruky, roztrhnutie hlavy, ubodanie a tak ďalej, tak to boli fakt super. A keď už hovorím o naťahovaní tak aj koniec je až príliš dlhý a zdá sa že každý je tam nesmrteľný. A podtitulková scéna, tak to bolo niečo. Aj keď to nedavalo zmysel ale čo už. HODNOTENIE: 6/10

Dodatečné informace

Původní název:
Terrifier 2 (více)
  • USA Terrifier 2
Země původu:
USA
Rozpočet:
0,25 mil. USD
Tržby:
15,1 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Terrifier 2


Podobné