Mayhem

61%
Mayhem
Mayhem
Právník Derek dostane nečekaně výpověď, která je vykonstruovaná. Této firmě věnoval vše, a tak se mu zhroutí svět. Ovšem ne na dlouho. Ve firmě, která sídlí ve výškové budově, se objeví obávaný virus, kterému se říká ID-7. Jeho hlavním rysem je absolutní ztráta rovnováhy mezi chováním a odpovědností. Z lidí se stávají zvířata, která ihned podlehnou svým nejnižším pudům, aniž by řešila důsledek. Celá budova je obklíčena policií a je v karanténě, která bude trvat osm hodin, než začne působit protilátka. Derek je na cestě za vedoucím, zda by ještě jednou nechtěl přehodnotit jeho výpověď.



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 440 bodů
5
Šířící se virus kancelářským komplexem způsobuje ne zrovna adekvátní chování všech přítomných. Prostě vypuknou krvavá jatka. Námět na takový krvavý horor slibný, ale to, co nám tu tvůrci předhodili je spíše na pováženou. Exhibice krvavých brutálních šílenosti žánrově dopadlo dobře, ale průběh děje je jaksi ne zcela pochopitelný. Studio Asylum má konkurenci? Víc jak o horor se jedná o pokus zábavy, ale jaksi nepatřičné. Vlastně to vypadá jako nějaké fanouškovské dílo, kde se herečtí protagonisté snažili o co nejlepší výkon. A mnohým se povedl, zbytek přehrávali až běda. Nic naplat, jedná se o zábavný hororový snímek, který ne každý pojme jak by asi měl.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 289 bodů
4
Vypustit agresi v korporátním prostředí je už skoro subžánr, takže si nevystačím se samotným atraktivním námětem. A víc tenhle film nemá - když nepočítám otravné monology hrdiny, u nichž se bojím, že byly v jádru myšleny vážně.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Šílené, fakt šílené. A navíc Samara, která je v těhle ulítlostech jednoduše boží.

Dodatečné informace

Původní název:
Mayhem (více)
  • USA Mayhem
  • USA Korpo
  • USA Podivljali
  • USA Súlyos testi sértés
  • USA Um Dia de Caos
  • USA Эксперимент 'Офис' 2
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění