The Girl with All the Gifts

65%
The Girl with All the Gifts

Melanie každé ráno čeká ve své cele, až bude přesunuta do třídy. Když pro ni přijdou, seržant Parks na ní míří pistolí, zatímco dva jiní lidé ji připoutají na kolečkové křeslo. Myslí si, že jí nemají rádi. Vtipkuje, že ona nekouše. Oni se nesmějí. Melanie je velmi speciální dívka.




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
8
Další postapokalyptický příběh z období nákazy a zemi plného zombie, avšak konečně s originálním příběhem. Opět tu sice máme vzniklou skupinku lidí snažící se přežít, ale také vědců, snažící se najít především lék. Začátek vyznívá dosti drsně, ale záhy se ukáže proč se tak děje. Vývoji dějství dopomůže lidskost a snad i mateřský ženský pohled k dítěti mladé učitelky, díky které se všichni dostanou tam, kde nakonec skončí. Kolem nakažené dívenky se to všechno točí a byť to pro mnohé skončí neslavně, v ní jistá naděje zůstává. Na jak však dlouho? Konec má tak pootevřená dvířka k pokračování. Snímek svojí atmosférou, výpravou a zajímavým scénářem sice nepatří k veledílům, ale svým konceptem se dá zařadit mezi ty ucházející.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Ani zdravá, ani nemocná holčina jako lék na globální katastrofu a další nízkorozpočtové putování odněkud někam je na světě. Herecky hodně vyčuhuje Glose a Considine, jenže veškerá zábava, kterou obvykle přináší zombie žánr, je pryč. Asi na úkor té originality.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Jeden z mála kvalitních zombie filmů. Originální námět a perfektní herecké dětské výkony dělají tento film jedinečný. Určitě bych to chtěl vidět někdy znova, ale zároveň tomu chybí to WAU. 76%

Dodatečné informace

Původní název:
The Girl with All the Gifts (více)
  • Velká Británie The Girl with All the Gifts
  • Velká Británie Melanie: Dar života a smrti
  • Velká Británie She Who Brings Gifts
Premiéra v ČR:
26. 1. 2017
Země původu:
Velká Británie, USA
Rozpočet:
5,01 mil. USD

Powered byJustWatch