Zocelovací kúra

62%
Zocelovací kúra

Když je manažer rizikového milionářského investičního fondu James King (Will Ferrell) dopaden za podvod a má jít sedět do San Quentinu, dá mu soudce 30 dnů, aby si mohl dát do pořádku své záležitosti. Zoufalý James se obrátí na Darnella Lewise (Kevin Hart), aby ho připravil na život za mřížemi. Ale navzdory Jamesovu názoru na motorkáře, Darnell je tvrdě pracující živnostník, který nikdy nedostal ani pokutu za špatné parkování, natož aby byl kdy ve vězení. Oba muži společně dělají všechno, aby se z Jamese stal „tvrďák“, a během této přípravy zjišťují, jak se v mnoha věcech mýlili - včetně názoru jeden na druhého. Film bude mít premiéru 25.června 2015. (oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Vynikající komedie ve které se sešli dva komediální talenty,které jsou hlavně v Americe populární. Will Ferrell stále hraje tu svou klasiku plnou přitroublých výrazu a Kevin Hart si zase jede tu svou roli ukecaného černocha. Nejvtipnější pasáží filmu je příprava Willa na nástup do basy.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
6
Komediální příběh, kde si to spolu střihli Will Ferrell a Kevin Hart, se veze na typických etudách mezi bílými a černými a byť se nejedná o nic mimořádného, snaží se ještě z námětu vymáčknout co sedá. Bílý jde do vězení a černý ho připravuje na nejhorší. Oba ukecaní, oba plní ideálů. Byť je po dějové stránce v popředí všeho zájmu Kevin Hart, pozornost na sebe strhává především Will Ferrell. Zábava se drží velmi přísně na uzdě, takže do velmi bláznivé komedie, či dokonce sitcomu, to vůbec nepadá. Bez tzv. fekálního humoru se to však bohužel přesto neobešlo. Co se týče generace diváků, každý si tu najde něco co ho rozesměje, ale i to, co ho znechutí. Každopádně na pobavení snímek stačí, i když celkově zrovna nepatří mezi ty nejpovedenější.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Fakt vtipné situace by šly spočítat na jedné ruce, celé je to takové nedomrlé...prostě zazděný potenciál.

Dodatečné informace

Původní název:
Get Hard (více)
  • USA Zocelovací kúra
  • USA Get Hard
Premiéra v ČR:
8. 5. 2015
Země původu:
USA
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
111,81 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Zocelovací kúra je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch